صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۷۵۰۴
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۲۳

مرکز قرآن و حدیث آستان مقدس حضرت معصومه(س) با هدف ارتقای مهارت و توانمندی اساتید خواهر، دوره تخصصی «ممتحن روخوانی و تجوید» را ویژه اساتید خواهر در ترم بهار 1404 برگزار می‌کند.

به گزارش ایکنا از قم، به قنل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت معصومه(س)، مرکز قرآن و حدیث آستان مقدس کریمه اهل بیت(س) با هدف ارتقای مهارت و توانمندی اساتید خواهر، دوره تخصصی «ممتحن روخوانی و تجوید» را ویژه اساتید خواهر این مرکز همزمان با ترم بهار برگزار می‌کند.

این دوره در ۱۵ جلسه کاربردی به دو روش حضوری و مجازی با هدف تقویت صلاحیت‌های علمی و آموزشی اساتید خواهر و استانداردسازی روش‌های ارزیابی برگزار می‌شود.

مرکز قرآن و حدیث آستان مقدس بانوی کرامت به عنوان یکی از قطب‌های قرآنی کشور در کنار تربیت قرآن آموزان، اهمیت ویژه‌ای برای ارتقای توانمندی اساتید و به روز شدن روش‌های آموزشی قائل است.

یادآور می‌شود، علاقه.مندان به فعالیت‌های قرآنی در سراسر کشور با مراجعه به سایت مرکز قرآن و حدیث به نشانی www.qhkarimeh.ir می‌توانند در دوره‌های قرآنی مرکز ثبت‌نام کنند.

انتهای پیام