به گزارش خبرنگار ایکنا، نخستین نشست ستاد مرکزی
«بزرگداشت شهید جمهور، حضرت آیتالله رئیسی و دیگر شهدای خدمت» با حضور سعید
اوحدی، معاون رئیسجمهور و رئیس این ستاد و نمایندگان دستگاهها به منظور همافزایی و هماهنگی میان دستگاهها و نهادها و سازمانهای ذیربط، صبح امروز، دوشنبه اول اردیبهشتماه، در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه حکم انتصاب سعید اوحدی به سمت رئیس این ستاد از سوی حجتالاسلام والمسلمین محمدحسین موسیپور، نماینده ولیفقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی اعطا شد.
سپس حجتالاسلام والمسلمین کمال خداداده، معاون امور مراسم و ستادهای شورای هماهنگی در سخنانی گفت: غم و اندوه از دست دادن شهید جمهور و همراهان آنها به تعبیری سال حزن انقلاب اسلامی بود. این شخصیتها دارای ویژگیهای قابل اتکا و اعتماد بودند و مردم این عزیزان را دوست داشتند.
وی ادامه داد: این ستاد برای بزرگداشت امر خدمت و تلاش خالصانه و فرهنگی این عزیزان است. اگر فرهنگ شهید و شهادت دنبال شود، قطعا مسائل کشور حل خواهد شد.
حجتالاسلام خداداده با بیان اینکه نمایندگان نهادها و دستگاهها برنامههای محوری خود را برای بزرگداشت این عزیزان ارائه دهند، گفت: پس از ارائه برنامهها، جمعبندی و مسئولان کمیتهها مشخص میشود. از رئیسجمهور و معاون اول ایشان که برای اینکه دولت پای کار بیاید، همت و برنامهریزی های لازم را داشتند، تقدیر و تشکر میکنم.
در ادامه سعید اوحدی، معاون رئیسجمهور و رئیس ستاد بزرگداشت شهید جمهور در سخنانی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب، مقاومت، خدمت و غزه، گفت: تشکیل این ستاد و برگزاری این جلسه نشانه علاقهمندی به شهدای خدمت است لذا بزرگداشت آنها نباید ساده تلقی باشد بلکه با تأسی به خط و مشی شهدا باشد.
اوحدی تصریح کرد: رسالت و مسئولیت بزرگی برعهده ماست. نباید فقط به دنبال کثرت مراسم باشیم بلکه به خلق و باطن این شهدا نیز به صورت جدی بپردازیم.
رئیس ستاد بزرگداشت شهید جمهور درباره ضرورت برگزاری این مراسم در مقطع حساس امروز جامعه، بیان کرد: یکی از ویژگیهای که خداوند به انسان عنایت کرده قدرت انتخاب مبتنی بر عقل است. هیچ موجودی در خلقت قدرت اختیار ندارد؛ «إِمَّا شاكِراً وَ إِمَّا كَفُوراً». خداوند مسیر راه را روشن کرده و انسان در مسیر انتخاب است که یا با انتخاب درست به کمال میرسد یا با انتخاب غلط به سقوط میرود.
اوحدی با اشاره به آیه «الَّذِي خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَيَاةَ لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا»، افزود: خداوند که میفرماید ما مسیر را روشن کردیم و تمام فلسفه عالم را بر اختیار و مبتنی بر عقل قرار دادیم آیا انسان را رها کرده یا ظرفیتهایی را برای انسان قرار داده است؟ خداوند دو ظرفیت عظیم برای انسانها قرار داده که تقوا و فطرت الهی است.
معاون رئیسجمهور اظهار کرد: این شهدا و شهید جمهور در تمام فرازهای زندگی انتخابهای درست داشتند. شهید امیرعبداللهیان نیز همین مشی را داشتند. شهید آلهاشم الگو و پدیده در رفتارهای مردمی بودند. خداوند «اِن تَتَّقُوا اللهَ یَجعَل لَکُم فُرقانا». اگر تقوا پیشه کردید به همان میزان که از وابستگی دنیا رها شدید خداوند قوه انتخاب صحیح را به انسان عنایت میکند.
وی بیان کرد: لذا تقوا و تأسی به آموزههای دینی مهم است. در کنار تقوای درونی، خداوند آثار ظاهری عنایت کردند «صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ». خداوند دو حجت را برای انسان قرار داده است؛ حجت ظاهری که همان شهدا و الگوهای زندگی هستند و دیگری حجت باطنی که تقواست و باید به آن تاسی کنیم.
اوحدی تصریح کرد: اگر مراسم بزرگداشت این شهدا را برگزار میکنیم باید به خلقیات و ویژگیهای فکری و شخصیتی آنها بپردازیم. باید برای برنامهریزی این مراسم، شناخت پیدا کنیم تا برنامههای با کیفیتی را برگزار کنیم.
رئیس ستاد بزرگداشت شهید جمهور بیان کرد: اگر مقام معظم رهبری با تاکید فرمودند «خانواده شهدا چشم و چراغ این ملت هستند»، سیره و منظومه فکری آنها قطعا راهگشا است. بدانیم بزرگداشت این شهدا در شرایط امروز جامعه حتما چراغ فروزان برای مسیری است که میخواهیم حرکت کنیم.
اوحدی با بیان اینکه مشورتهای شهید امیرعبداللهیان همواره برای من راهگشا بود، افزود: در حادثه منا که در سازمان حج و زیارت بودم با آن حجم از شهدا برخورد حکیمانه و توام با سعه صدر شهید امیرعبداللهیان راهگشا شد و تنها کشوری بودیم که توانستیم پیکرها را بازگردانیم که آن هم به دلیل رهنمودهای رهبری و سعه صدر و راهنماییهای این شهید بزرگوار بود.
معاون رئیسجمهور اظهار کرد: یکی از ویژگیهای شهید جمهور و شهدای خدمت، اخلاق صمیمی و مردمی بودن است که باید از ظرفیت گروههای جهادی و مردمی استفاده شود. هرچه وقت بگذاریم قطعا خروجیهای برنامه خوب و باکیفیت خواهد بود.
وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب، بیان کرد: این بیانیه را رهبر معظم انقلاب در چله دوم انقلاب مطرح کردند چرا که انقلاب در چله دوم به آن بلوغ رسید که گامهای بلندی بردارد. خودسازی، جامعهپردازی و رسیدن به تمدن نوین اسلامی سه کلید واژه رهبر معظم انقلاب در بیانیه گام دوم بود که در سبک مدیریت و زندگی این شهدا دیده شد.
انتهای پیام