صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۷۶۱۵
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۰
معاون بهداشتی علوم پزشکی اراک:

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با تاکید بر لزوم تقویت پزشک خانواده روستایی در استان مرکزی افزود: حدود ۳۰۰ هزار نفر جمعیت استان در شهرها و روستاهای زیر ۲۰ هزار نفر، تحت پوشش پزشک خانواده هستند.

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، جواد جواهری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک، اول اردیبهشت‌ماه، در نشست با اصحاب رسانه به مناسبت هفته سلامت اظهار کرد: شعار این هفته «سرآغازی سلامت و آینده‌ای سرآمد» است و برنامه‌های مختلفی برای اجرا در این هفته تدارک دیده شده است.

وی افزود: «عدالت در سلامت با پزشکی خانواده و نظام ارجاع»، «محیط سالم، جامعه سالم با مشارکت مردم»، «سواد سلامت مادر، جوانی جمعیت، نسل توانمند»، «فرهنگ، هنر، رسانه و سلامت»، «ورزش همگانی، سلامت همگانی»، «مراقبت از جنین، سلامت نوزاد، آینده‌ای امید بخش»، «نه به تصادف و آری به زندگانی»، عناوین روزهای هفته سلامت هستند.

جواهری با اشاره به نجات جان ۱۰۱ مادر باردار نزدیک به مرگ در سال گذشته در استان مرکزی گفت: ما خدمات مراقبت پیش از بارداری، حین بارداری و پس از بارداری را به صورت رایگان ارائه می‌کنیم. در سال گذشته ۲۱ هزار و ۶۰۶ مادر باردار، معادل ۹۴ درصد مادران باردار در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی اراک تحت مراقبت فعال قرار گرفتند.

وی از ثبت ۱۰۹۶ شکایت بهداشت محیط، صدور ۵۸۱۰ اخطار و پلمب ۳۰۰ واحد به دلیل عدم رعایت مقررات بهداشتی در استان مرکزی گفت:. سامانه ۱۹۰ آماده پاسخگویی در راستای شکایات مردمی است و ما حداکثر ظرف مدت ۴۸ ساعت تکلیف یک تخلف را روشن می‌کنیم. ضریب رضایت مندی مردم در سال گذشته ۹۵ درصد بوده است.

جواهری با بیان اینکه تضمین می‌دهیم که درمواقع آلودگی هوا، شرایط اضطرار را به موقع اعلام می‌کنیم گفت: در حوزه شاخص‌های میکروبی آب شهری در استان مرکزی، صد در صد نمونه‌های میکروبی شهر استاندارد بوده است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک در پایان اظهار کرد: متاسفانه مصرف ویپ در جامعه افزایش یافته و بایستی اطلاع رسانی عمومی گسترده‌ای در این رابطه صورت بگیرد. مضرات ویپ بسیار بدتر از سیگار بوده و به شدت سرطان‌زاست. ذرات مضر حاصل از مصرف آن مستقیما وارد مجاری تنفسی می‌شود و فرد را در مدت کوتاهی به سرطان دچار می‌کند.

انتهای پیام