وی با بیان اینکه استان فارس ذیل عنوان برخوردار از یک محرومیت پنهان رنج میبرد، بر ضرورت تخصیص بودجه متناسب با وسعت و جمیعت استان تأکید کرد.
امیری در این بازدید با کارمندان و قضات دادگستری دیدار و گفتوگو کرد و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات مربوط به فضای اداری ایشان قرار گرفت و راهکارهای حل مشکلات ایشان را بررسی کرد.
تخصیص ساختمان و تأمین فضای مناسب جهت ساختمان اداری دادگاه های فارس از جمله مسائلی بود که در دیدار استاندار فارس با قضات و کارکنان دادگستری فارس مطرح شد.
در این دیدار که با حضور شهردار شیراز، رئیس کل دادگستری و معاون دادستان برگزار شد، برای تأمین ساختمان مورد نظر دادگستری فارس بحث و تبادل نظر صورت گرفت و راهکارهای موجود در این خصوص به اطلاع استاندار فارس رسید و در زمینه تأمین فضای اداری دادگاههای دادگستری استان تصمیماتی اتخاذ شد.
انتهای پیام