وی با بیان اینکه قم در بسیاری از ابعاد، نظیری ندارد، تصریح کرد: بسیاری از جریانهای فکری و انقلابی در کشور و حتی منطقه، مدیون قم و نهضت انقلاب اسلامی هستند و این موضوع ایجاب میکند که دِین خود را به این شهر ادا کنیم.
سوقندی بیان کرد: قم با وجود سرمایههای عظیم علمی، دینی و فرهنگی، شایسته نیست درگیر آسیبهایی شود که با اندکی تدبیر قابل پیشگیری است.
وی ادامه داد: اگر تألیف، تحقیق و پژوهش در حوزه معرفت به حکمت عملی و سبک زندگی تبدیل نشود، خروجی آن تنها کتابی در قفسه کتابخانهها خواهد بود که تأثیر ملموسی در جامعه و زندگی مردم ندارد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با اشاره به ضرورت بهرهگیری از ابزارهای هنر و رسانه برای کاربردی کردن مفاهیم دینی و معرفتی، گفت: همانطور که در قم، علم و معرفت به بلوغ رسیده، باید به همان نسبت از ظرفیتهای هنری، رسانهای و فرهنگی نیز برای ترویج و تعمیق این مفاهیم بهره گرفت.
وی همچنین با تأکید بر اینکه «شعار وفاق» یک تاکتیک سیاسی نیست، بلکه یکی از اصول بنیادین انقلاب اسلامی و آموزههای دینی و قرآنی است، ابراز کرد: امروز باید تمرین کنیم که در کنار هم باشیم و با هم کار کنیم و جامعه هنری قم دارای ظرفیتهای ارزشمندی است که باید شناسایی و تقویت شود.
سوقندی با بیان اینکه اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم به هیچ جناح یا گروهی وابستگی ندارد، افزود: این ادارهکل متعلق به مردم شریف و انقلابی قم است و در دوره جدید نیز بر همین اصل حرکت خواهد کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم در پایان تصریح کرد: مردم دیگر از مسئولان تنها سخن نمیخواهند، بلکه انتظار آن است که حرفها به عمل تبدیل شود؛ این موضوع خط قرمز دوره جدید مدیریت در ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم خواهد بود.
انتهای پیام