صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۷۷۴۲
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۲:۱۴
آیت الله محقق داماد:

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی با تسلیت درگذشت پاپ فرانسیس، گفت: پاپ با نگاهی انسانی، و زبانی مشفق در مسیر تقریب ادیان، حمایت از مظلومان و دعوت به صلح و عدالت جهانی گام نهاد.

به گزارش ایکنا، آیت‌الله سیدمصطفی محقق داماد، عضو هیئت‌ علمی دانشگاه شهید بهشتی درگذشت پاپ فرانسیس را تسلیت گفت.

متن پیام محقق داماد به شرح زیر است:

بسم‌ الله الرحمن الرحیم

خبر ارتحال حضرت پاپ فرانسیس، اسقف رُم و رهبر فرهیخته جامعه کاتولیک جهان را دریافت نمودم. شخصیتی که در دوران زعامت خویش، با نگاهی انسانی، روحی متواضع و زبانی مشفق، در مسیر تقریب ادیان، حمایت از مظلومان و دعوت به صلح و عدالت جهانی گام نهاد.

اینجانب، ضمن ابراز تأسف، این ضایعه را به عموم مسیحیان جهان، به ویژه اعضای محترم کلیسای کاتولیک تسلیت عرض نموده، برای روح آن فقید، آرامش و مغفرت و برای بازماندگان و پیروان ایشان، تسلّی مسئلت می‌نمایم.

امید آن‌که یاد و راه ایشان، که در جهت ارتقاء گفت‌وگوی میان‌ادیانی و کرامت انسانی بود، الهام‌بخش نسل‌های آینده قرار گیرد.

سیدمصطفی محقق داماد

انتهای پیام