صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۷۷۵۷
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۷
حجت‌الاسلام رفیعی تبیین کرد

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه در تربیت سه عنصر وراثت، تربیت و محیط مؤثر است، گفت: پدر و مادر فقط وظیفه تأمین غذا، پوشاک، مسکن و مدرسه فرزند را ندارند بلکه باید به فکر سعادت و هدایت فرزند خود باشند و برای او دعا کنند.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه(س)، حجت‌الاسلام‌ والمسلمین ناصر رفیعی، استاد حوزه علمیه در محفل معارفی حرم مطهر بانوی کرامت که شامگاه اول اردیبهشت‌ماه در شبستان امام خمینی(ره) حرم حضرت معصومه(س) برگزار شد، در ادامه تفسیر سوره آل عمران، اظهار کرد: آیه۳۵ مربوط به حضرت مریم است که نام پدرشان عمران و نام مادرشان حنانه است.

وی با بیان اینکه مادر حضرت مریم فکر می‌کرد بچه‌اش پسر است لذا او را نذر بیت‌المقدس کرد، گفت: وقتی حضرت مریم به دنیا آمد خداوند گفت ما نذر تو را قبول کردیم و همین دختر را خادم مسجد کن و شوهر خاله‌اش به نام زکریا سرپرستی ایشان را قبول کرد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به ویژگی‌های خاص حضرت مریم گفت: یکی از ویژگی‌های ایشان این بود که از طرف خداوند برایش غذا می‌آمد، ویژگی‌های دیگر این بود که طاهره و پاکیزه، برگزیده خدا و در خدمت مسجد و محراب بود، مادر حضرت عیسی (ع) از پیامبران اولوالعزم بود و بدون ازدواج و با معجزه حضرت عیسی(ع) را به دنیا آورد.

وی با اشاره به اینکه مادر حضرت مریم در زمان بارداری نذر کرد بچه درون شکمش را خادم مسجد کند، افزود: مادر وقتی بچه در شکمش هست باید از خود مراقبت کند و لقمه حلال بخورد و مراقب تربیتش باشد، زیرا معنویت در زندگی مهم است در حالیکه برخی فقط به فکر مادیات هستند.

رفیعی با بیان اینکه نذر آثار زیادی در زندگی انسان دارد، گفت: نذر فقط با مادیات نیست بلکه انسان می‌تواند نذر کند که عملی عبادی را انجام دهد یا خدمتی را به مردم کند.

وی با اشاره به نامگذاری حضرت مریم به معنی عبادت‌کننده خدا گفت: نامگذاری بچه‌ها باید با مفهوم خوب باشد اما اکنون متأسفانه نامگذاری بچه‌ها از مفاهیم دینی و ارزش‌های اصیل فاصله گرفته است.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت با تأکید بر اینکه انسان باید نگران تربیت فرزند خود باشد، گفت: پدر و مادر فقط وظیفه تأمین غذا، پوشاک، مسکن و مدرسه فرزند را ندارند بلکه باید به فکر سعادت و هدایت فرزند خود باشند و برای او دعا کنند.

وی با اشاره به خادمه بودن حضرت مریم تصریح کرد: این آیه نشان می‌دهد که زن می‌تواند نقش اجتماعی داشته باشد ولی شغل زن باید با رعایت ارزش‌های دینی باشد.

رفیعی با بیان اینکه انسان باید نگران نسل خود در آینده باشد، گفت: مادر حضرت مریم دعا کرد که خدایا نسل این فرزند را از شر شیطان دور کن.

وی با بیان اینکه در تربیت سه عنصر وراثت، تربیت و محیط مؤثر است، ابراز کرد: حضرت مریم از والدینی مؤمن متولد شدند و کفالت تربیت ایشان را هم حضرت زکریا برعهده گرفتند و در محیط مسجد و عبادت خدا رشد کردند تا توانستند به مقامی برسند که مادر پیامبر اولوالعزم شوند.

انتهای پیام