صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۷۸۲۸
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۵۵
سردار معروفی تشریح کرد

رئیس ستاد گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی ضمن تشریح برنامه‌های سازمان بسیج در این هفته، گفت: اصل کار عقیدتی سیاسی استحکام درونی بسیج و بسیجیان است.

به گزارش خبرنگار ایکنا، نشست خبری ستاد گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی امروز، دوم اردیبهشت‌ماه با حضور سردار حسین معروفی، معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج مستضعفین و رئیس ستاد گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی در محل سالن جلسات نمایندگی ولی فقیه در سازمان بسیج مستضعفین برگزار شد.

در ابتدای این نشست خبری، سردار معروفی، رئیس ستاد گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی طی سخنانی ضمن عرض خیر مقدم به حضار در مراسم بیان کرد: سالروز ابلاغ رسمی و تصویب نهایی اساس‌نامه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تبریک می‌گویم. سپاه منشأ خیر و برکت برای جمهوری اسلامی ایران و ملت بوده است.

سردار معروفی ادامه داد: امام خمینی(ره) با دوراندیشی تمام بنیانگذار سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بودند. در سالروز تأسیس سپاه پاسداران به روح پرفتوح امام راحل و شهدای بسیج و سپاه درود می‌فرستیم. در ایام شهادت آیت‌الله مطهری(ره) هستیم. ایشان شخصیت تأثیرگذاری بودند که بیانات و نوشته‌های ایشان بیشترین نقش را در فهم جامعه و پیروزی و استحکام انقلاب اسلامی داشتند.

وی افزود: آثار استاد مطهری، مخصوص قبل و بعد از انقلاب نبود. این آثار هیچ‌گاه کهنه نمی‌شود و همواره باید مدنظر آحاد ملت باشد. حوزه اعتقادی در سپاه از ابتدای تأسیس، جزو مباحث اصلی و جدی سپاه است. برهمین اساس واحد‌های عقیدتی تحت امر نماینده امام(ره) تشکیل شد و مسئولیت آموزش نیرو‌های انقلابی را در برابر دشمنان انقلاب در عرصه‌های مختلف به عهده گرفت.

سردار معروفی تصریح کرد: با تشکیل بسیج مستضعفین، معاونت تربیتی در بسیج ایجاد شد تا فعالیت‌های امور اعتقادی و تعمیق باور‌های دینی و انقلابی را برای بسیجیان مدنظر داشته باشد. مخاطبان اصلی معاونت عقیدتی سیاسی در بسیج، فرماندهان و مدیران بسیجی و گروه‌های نقش‌آفرین هستند که امروز وظیفه سنگین حفاظت از انقلاب اسلامی را برعهده دارند. این مأموریت و رسالت در قالب سپاه‌های استانی، شهرستانی، نواحی مقاومت، حوزه‌های مقاومت محلات و اقشار و کانون‌های قشری در کشور انجام می‌شود.

استحکام درونی بسیج و بسیجیان

رئیس ستاد گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی ادامه داد: اصل کار عقیدتی سیاسی در یک جمله معنا پیدا می‌کند که آن جمله نیز استحکام درونی بسیج و بسیجیان است. پایه اصلی این استحکام نیز ایمان واقعی است که ثمره آن در دفاع مقدس مشهود بود. ایمان واقعی نیز به معنای توکل به خدا و کلام نورانی قرآن کریم و توسل حقیقی به اهل بیت(ع) است.

سردار معروفی اظهار کرد: نکته بعدی استحکام درونی بسیجیان اخلاص در عمل است. نیروی بسیجی عازم کار از خود عبور کرده و خود را نمی‌بیند. نیروی بسیجی تمرین می‌کند که خود را عرضه نکند، بلکه وظیفه خود را انجام دهد است. نکته بعدی، معنویت بسیجیان است. اندیشه که زیبا شود، عمل نیز زیبا خواهد شد. نکته بعدی، بصیرت است که از ایمان واقعی می‌آید. بصیرت سپاه و بسیج بصیرت عباس‌گونه است و ویژگی‌های عباس بن علی(ع) در آنها نهادینه شده است.

وی افزود: نکته بعدی در رابطه با استحکام درونی بسیج صبر است. تجربه بزرگ دفاع مقدس نمونه بارز صبر و استحکام بسیج است. نکته بعدی، ولایت‌باوری در بسیج است. ولایت‌باوری یک پله بالاتر از ولایت‌پذیری است. بسیج منظومه فکری امام خود را می‌داند و به میل او عمل می‌کند. خروجی این نکات به طهارت جسم و روح می‌انجامد. اگر بخواهیم در کلام گهربار شهید سلیمانی که تا کسی شهید نباشد، شهید نمی‌شود، تأمل کنیم، متوجه می‌شویم که طهارت جسم و روح لازمه شهادت است.

رئیس ستاد گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی بیان کرد: هفته عقیدتی سیاسی در بسیج مستضعفین که برای بسیجیان جان‌برکف و مردمی تعریف شده، دارای ستادی است که همزمان با ایام شهادت شهید مطهری تعریف شده است. البته این مسئولیت فقط مختص بسیجیان است. این ستاد در تمام استان‌ها و شهرستان‌ها تشکیل شده و دستورالعمل اجرایی برای اقدامات مختلف به تمامی استان‌ها ارسال شده است.

سردار معروفی اظهار کرد: هفته عقیدتی سیاسی از ششم تا ۱۳ اردیبهشت‌ماه جاری برگزار می‌شود و در این هفته نگاهی جدی به تجلیل و تکریم از کسانی داریم که در طول سال در حوزه استحکام بسیج فعالیت می‌کنند. برنامه‌های هفته عقیدتی سیاسی به دو شکل برنامه‌های مشترک سراسری و برنامه‌های ویژه بسیج برگزار می‌شود. از جمله برنامه‌های مشترک در این ایام تبیین اندیشه مطهر در سراسر کشور است.

وی بیان کرد: برگزاری همایش بزرگ هفته عقیدتی سیاسی در حوزه‌ها و نواحی بسیج کشور، افتتاحیه نمایشگاه کتاب در رده‌های بسیج مستضعفین، نشست تخصصی ترویج عفاف و حجاب در سطح نواحی مقاومت، برگزاری مسابقه از کتاب حجاب شهید مطهری، از دیگر برنامه‌های مشترکی است که در این ایام برگزار می‌شود.

برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی با محوریت استاد مطهری

رئیس ستاد گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی با بیان اینکه تفکر شهید مطهری «تبیین» است، افزود: روز دوشنبه، هشتم اردیبهشت‌ماه نیز برنامه‌هایی همچون همایش جهاد تبیین در کشور، نشست‌های سیاسی و تولید محتوا ویژه اساتید برگزار می‌شود. همچنین، در روز نهم اردیبهشت‌ماه نیز برنامه‌هایی همچون برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی با محوریت استاد مطهری، تجلیل از اساتید دانشگاه، برنامه تبیین آثار و خدمات شهید مطهری، فراخوان مقاله و دریافت آثار پژوهشی و تجلیل از پژوهشگران اجرا می‌شود.

سردار معروفی بیان کرد: در روز چهارشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌ماه نیز برنامه‌هایی همچون برگزاری همایش تجلیل از مربیان و معلمان در سپاه‌های استانی، تشکیل هیئت‌های اندیشه‌ورز در نواحی بسیج اجرا خواهد شد. در روز پنجشنبه، ۱۱ اردیبهشت‌ماه نیز برنامه‌های مهمی همچون غبارروبی مزار مطهر شهدا از سوی فرهنگیان بسیجی، دیدار با خانواده‌های شهدای مربی و اساتید ایثارگر، بیان خاطره و قرائت وصیت‌نامه شهدای معلم در دستور کار قرار دارد.

وی گفت: همچنین در روز جمعه، ۱۲ اردیبهشت‌ماه نیز برنامه‌هایی همچون حضور اساتید و حلقات صالحین در نماز‌های جمعه کشور، سخنرانی مسئولان نمایندگی فقیه در کشور و رزمایش ثامن برگزار می‌شود. در روز شنبه، ۱۳ اردیبهشت‌ماه نیز برنامه‌های حضور شورای حوزه‌های مقاومت در برنامه‌های عقیدتی ناحیه و تبیین اندیشه دینی در دفاع مقدس از سوی فرماندهان اجرا خواهد شد.

رئیس ستاد گرامیداشت هفته عقیدتی سیاسی با اشاره به ویژه‌برنامه‌های این هفته بیان کرد: همایش بیعت با آرمان‌های بنیانگذار جمهوری اسلامی، حضور کارکنان بسیج و فرهنگیان بسیجی در مرقد امام(ره)، برگزاری همایش حفظ انسجام شبکه نمایندگی ولی فقیه در سراسر کشور، برگزاری مراسم ویژه در محل شهادت استاد مطهری با حضور دانشجویان و اساتید، همایش بزرگداشت شهادت شهید مطهری و تجلیل از اساتید و معلمان در ستاد بسیج، برگزاری ویژه‌برنامه مراسم سالگرد شهادت شهید مطهری در حرم حضرت معصومه(س) و مزار شهید مطهری، برگزاری مراسم ویژه در محل تولد شهید مطهری با حضور شخصیت‌های مختلف در شهر فریمان از جمله ویژه‌برنامه‌های بسیج در این هفته است.

وی تصریح کرد: همچنین، برگزاری نمایشگاه کتاب از آثار امام خمینی(ره)، رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهید مطهری با تخفیف ویژه از مهمترین برنامه‌های ستاد‌های استانی در این ایام است. موضوع مهم در برگزاری مراسم ایام شهادت شهید مطهری، ترویج اندیشه این شهید بزرگوار برای استحکام درونی جامعه و جوانان است. از جوانان گرامی جامعه در‌خواست می‌کنم که کتاب حجاب شهید مطهری را مطالعه کنند که تأثیرات فراوانی بر ایشان خواهد داشت.

انتهای پیام