صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۷۸۳۹
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۰
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان:

اعظم روانشاد با اشاره به اینکه درخشش هنرمندان در عرصه انقلاب نشان‌دهنده زایش و رویش قابل توجه جبهه فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی است، گفت: اهالی فرهنگ و هنر لرستان با قدرت پای آرمان‌های انقلاب و وحدت ملی ایستاده‌اند و این مسیر پر افتخار را ادامه می‌دهند.

به گزارش ایکنا از لرستان، اعظم روانشاد، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان، امروز، دوم اردیبهشت‌ماه، در آیین گرامیداشت هفته بسیج هنرمندان و تجلیل از هنرمندان بسیجی استان، ضمن تبریک سالروز تشکیل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به جمله‌ای از حضرت امام خمینی(ره) که می‌فرمایند: «هنر دمیدن روح تعهد است در کالبد آدمی»، گفت: بر این باوریم که این جمله بذر درختی است که امروز در جرگه هنر مقاومت در سطح دنیا تعریف می‌شود و هنر انقلاب اسلامی مزین به تعهد است.

وی با اشاره به اینکه از سال‌های نخست انقلاب نخستین شکوفه‌های درخت فرهنگ و هنر پدیدار شد، افزود: امروز گلستانی از هنرمندان سرافراز در بخش‌های مختلف در حال آفرینش‌های هنری در تراز انقلاب اسلامی هستند.

روانشاد با اشاره به اینکه درخشش هنرمندان در عرصه انقلاب نشان‌دهنده زایش و رویش قابل توجه جبهه فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی است، گفت: اهالی فرهنگ و هنر لرستان با قدرت پای آرمان‌های انقلاب و وحدت ملی ایستاده‌اند و این مسیر پر افتخار را ادامه می‌دهند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان با اشاره به جایگاه لرستان در هنر انقلاب بر لزوم توجه به هنرمندان این استان تأکید کرد و افزود: هنرمندان افتخارآفرین لرستان سرشار از ایده و طرح هستند و به منظور ارائه بهتر آثار فاخر منتظر حمایت‌های بیشتری از مرکز هستند. 

انتهای پیام