صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۷۹۵۰
تاریخ انتشار : ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲
آرش زینال خیری:

رئیس بسیج هنرمندان کشور با اشاره به اینکه در حیطه فرهنگ و هنر تفکر کارایی دارد، افزود: ممکن است هنرمندان در نگاه‌ها و سلائق اختلاف داشته باشند، اما هدف همه، سربلندی ایران است.

به گزارش ایکنا از لرستان، آرش زینال‌ خیری، رئیس بسیج هنرمندان کشور، دوم اردیبهشت ماه، در آئین تجلیل از هنرمندان بسیجی لرستان، با گرامی‌داشت سالروز تأسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، گفت: بدون شک امنیت کشور را مدیون سبزپوشان سپاه پاسداران و نیروهای مسلح کشور هستیم و امیدوارم امنیت فرهنگی و هنری کشور نیز حاصل شود‌.

وی با اشاره به اینکه بسیج یعنی کار کردن برای مردم، افزود: هنرمندان چون برای مردم کار می‌کنند بسیجی هستند، شاید در نگاه‌ها و سلائق اختلافاتی وجود داشته باشد، اما هدف همه، سربلندی ایران است.

رئیس بسیج هنرمندان کشور با اشاره به درخشش هنرمندان لرستانی در جشنواره‌های ملی، گفت: یکی از دلایل موفقیت هنرمندان این استان اتحاد بین آنان و همکاری و هم‌افزایی سازمان‌های فرهنگی استان است.

وی ضمن تقدیر از فعالیت‌های هنرمندان لرستانی گفت: تفکر در حیطه فرهنگ و هنر، کارایی دارد و هنرمندان در بسیج هنرمندان دارای تفکر انقلاب اسلامی و شهدا هستند و با جان و دل به فعالیت می‌پردازند.

زینال خیری با بیان اینکه رویکرد بسیج هنرمندان کشور در سال جاری برگزاری جشنواره‌های ملی در شهرهای مختلف ‌کشور است، افزود: به میزبانی لرستان نیز یک جشنواره ملی سازمان بسیج هنرمندان کشور برگزار می‌شود که این امر نیازمند حمایت‌های مدیران ارشد استانی است.

رئیس سازمان بسیج هنرمندان کشور با اشاره به سابقه تمدنی و فرهنگی لرستان گفت: با استفاده از ظرفیت دومین کنگره ملی شهدای لرستان و نیز همکاری‌های هنرمندان استان در سال جاری شاهد اتفاقات فرهنگی و هنری خوبی در استان خواهیم بود‌.

انتهای پیام