صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۸۰۳۴
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۸

آیت‌الله سید مصطفی محقق داماد و دکتر نجفقلی حبیبی به عضویت هیأت امنای سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران منصوب شدند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی، دکتر مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، به استناد بند پنج ماده پنجم قانون اساسنامه کتابخانه ملی جمهوری اسلامی ایران و به پیشنهاد وزرای فرهنگ و ارشاد اسلامی و علوم، تحقیقات و فناوری، طی دو حکم جداگانه، آیت‌الله سید مصطفی محقق داماد و دکتر نجفقلی حبیبی را به عضویت هیأت امنای این سازمان منصوب کرد.
 
آیت‌الله سید مصطفی محقق داماد، مجتهد، فیلسوف و استاد دانشگاه است که در کارنامه خود مسئولیت‌هایی چون ریاست سازمان بازرسی کل کشور و ریاست گروه مطالعات اسلامی فرهنگستان علوم ایران را دارد. وی همچنین عضو هیأت امنای نهادهای علمی و فرهنگی متعددی است.
 
دکتر نجفقلی حبیبی نیز پژوهشگر فلسفه اسلامی و استاد دانشگاه است. از جمله سوابق مدیریتی او می‌توان به ریاست دانشگاه‌های الزهرا، تربیت مدرس و علامه طباطبایی اشاره کرد. وی نماینده مردم تهران در دوره سوم مجلس شورای اسلامی و از اعضای شورای بازنگری قانون اساسی در سال ۱۳۶۸ بوده است.
انتهای پیام