صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۸۰۸۵
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۴
۸ اردیبهشت‌ماه؛

رئیس اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی استان همدان از راه‌یابی ۳۰ نماینده این دانشگاه به مرحله سراسری مسابقات قرآن در بخش معارفی خبر داد و گفت: مسابقات سراسری این دانشگاه در روز ۸ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

زلیخا غلامی، رئیس اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی استان همدان، در گفت‌‌وگو با ایکنا از همدان، با اشاره به راهیابی شرکت‌کنندگان بخش معارفی به مرحله کشوری اظهار کرد: در مرحله مقدماتی بخش معارفی، ۱۳۰ نفر از شرکت کنندگان همدان حضور داشتند که در نهایت پس از برگزاری آزمون، ۳۰ نفر موفق به راهیابی به مرحله کشوری شدند. 

وی افزود: راه یافتگان به مرحله کشوری، روز هشتم اردیبهشت‌ماه سال جاری به صورت حضوری در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با دیگر دانشگاه‌ها به رقابت خواهند پرداخت.

غلامی بیان کرد: در بیست‌ونهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت، ۱۳۵۰ نفر از دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی همدان در بخش‌های مختلف این رویداد قرآنی وزارت بهداشت شرکت کردند که در مرحله مقدماتی بخش معارفی، ۱۳۰ نفر از شرکت کنندگان حضور داشتند که در نهایت پس از برگزاری آزمون کشوری ۳۰ نفر موفق به راهیابی به مرحله کشوری شدند. 

وی ادامه داد: با توجه به آمار اعلام‌شده از سوی مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ دانشگاه علوم پزشکی همدان با ثبت‌نام ۱۳۵۰ نفر در ۹ بخش مختلف، یکی از مشارکت‌کنندگان اصلی این رویداد قرآنی بوده است که از این آمار ۳۴۶ نفر از شرکت‌کنندگان از بین دانشجویان، ۷۸ نفر از اساتید و ۹۳۷ از کارمندان این دانشگاه را شامل می‌شود.

غلامی تصریح کرد: از بین افراد شرکت‌کننده در این مسابقات ۵۷۸ نفر در بخش آوایی، ۹۰۴ نفر در بخش معارف، ۱۲۵ نفر در بخش ادبی،گ ۱۲۵ نفر در بخش ایده‌پردازی، ۱۳۷ نفر در بخش پژوهشی، ۳۲۰ نفر در بخش هنری، ۹۳ نفر در بخش فناوری، ۳۲۳ نفر در بخش ویژه، ۷ نفر در بخش بین‌الملل بوده‌اند.

رئیس اداره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی همدان بیان کرد: مرحله نهایی و آیین اختتامیه جشنواره بیست‌ونهم به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان از ۲۸ اریبهشت ماه تا ۷ خرداد ماه برگزار خواهد شد.

انتهای پیام