وی ادامه داد: خاطرات ماندگاری که این شاعران از حضور در فضاهای قدسی دارند، برای ما روایت میشود. برگزاری مراسمی با این شکوه و زندهبودن، واقعاً دستمریزاد دارد و مسلماً بدون عنایت اهل بیت(ع)، چنین امکانی فراهم نمیشد. به عنوان کسی که در آخرین سالهای عمر خود به سر میبرد و شما جوانان تازه در آغاز راهید، به شما عرض میکنم، اگر توفیق خلق اثری در مدح اهل بیت(ع) را یافتید، بدانید و هیچ تردیدی نداشته باشید که این اثر قطعاً مورد تأیید و عنایت آن بزرگواران قرار گرفته است.
مجاهدی بیان کرد: تجربههای قدسی که امروز در اختیار داریم، گواهی میدهند که شاعر گاهی در تردید به سر میبرد که آیا شعری که سروده، مورد قبول قرار میگیرد یا خیر. گاهی اثرش در رفتوآمدهای اداری گیر میکند و به نتیجه نمیرسد، اما این تجربهها انشاالله به زودی به دست شما عزیزان خواهد رسید.
این استاد پیشکسوت شعر آیینی افزود: وقتی میبینیم اثری خلق میشود و شاعر تمام تلاش خود را به کار میگیرد تا تواناییهایش را به نمایش بگذارد، اگر هیچ مانعی سر راهش قرار نگیرد و به مرحله اضطرار برسد، همه چیز را کنار میگذارد و فقط از خداوند و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) یاری میطلبد؛ در این لحظه، آن فضای نورانی و بارانی در درون شاعر جوانه میزند.
وی در بخش پایانی سخنان خود، غزلی عاشورایی را قرائت کرد که مورد استقبال میهمانان مراسم قرار گرفت.
انتهای پیام