صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۸۶۷۱
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲

استاندار فارس طی پیامی وقوع حادثه دلخراش انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس و درگذشت و مصدومیت تعدادی از هموطنانمان در این حادثه را تسلیت گفت.

به گزارش ایکنا از فارس، در پی وقوع حادثه دلخراش انفجار در بندر شهید رجایی بندرعباس، حسینعلی امیری، استاندار فارس امروز، هفتم اردیبهشت پیام تسلیتی صادر کرد.

در این پیام آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

با نهایت تأسف و تأثر، حادثه دلخراش در بندر شهید رجایی بندرعباس که منجر به جان‌باختن و مصدومیت تعدادی از هموطنان عزیزمان شد، موجب اندوه عمیق اینجانب و مردم شریف استان فارس شد.

ضمن ابراز همدردی صمیمانه با خانواده‌های داغدار این حادثه و آرزوی شفای عاجل برای مصدومان، به اطلاع می‌رساند که از لحظات اولیه این سانحه، مجموعه مدیریتی استان فارس در کنار مسئولان محترم استان هرمزگان بوده و همکاری‌های لازم را انجام داده است.

 همچنین دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شیراز نیز آمادگی کامل برای پذیرش و درمان مصدومان عزیز را دارد و از هیچ تلاشی در این مسیر دریغ نخواهد کرد.

از خداوند جل و اعلا برای جان‌باختگان این حادثه غفران و رحمت واسعه، برای بازماندگان صبر و برای مجروحان شفای کامل مسئلت دارم.

انتهای پیام