محمدرضا کاظمزاده، رئیس ستاد مدیریت بحران سازمان بهزیستی به نمایندگی از رئیس سازمان به منطقه آسیبدیده اعزام و از آمادگی کامل بهزیستی برای ارائه خدمات تخصصی خبر داد و مراکز مثبت زندگی در روستاهای همجوار مانند خون سرخ و پارسیان فعال شدهاند.
علاوه بر ظرفیت کامل مراکز اورژانس اجتماعی، خطوط ارتباطی ۱۲۳ و ۱۴۸۰ و مراکز مشاوره دولتی و غیردولتی، تیمهای تخصصی مداخله در بحران(محب) با ۸۰ عضو آماده ارائه خدمات روانشناختی به آسیبدیدگان هستند. همچنین پیامهای تخصصی روانشناختی از طریق فضای مجازی منتشر میشود.
استانهای خوزستان، کرمان، یزد و فارس نیز به عنوان استانهای معین، آمادگی کامل برای پشتیبانی و ارائه خدمات به آسیبدیدگان را اعلام کردهاند.
در همین ارتباط سامیه جهانشاهی، مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان اعلام کرد: در ساعات اولیه پس از حادثه، کمیته مدیریت بحران اداره کل بهزیستی استان تشکیل و اعضای تیم محب در حالت آمادهباش قرار گرفتند. همچنین مراکز مشاوره غیردولتی شناسایی شدند تا به صورت حضوری و تلفنی خدمات اضطراری روانشناختی ارائه دهند؛ برخی مراکز نیز خدمات رایگان به بازماندگان عرضه خواهند کرد.
وی افزود: سامانه ۱۴۸۰ برای کاهش استرس و اضطراب جامعه هدف فعال شده و تیمهای مددکاری مأمور شناسایی مددجویان روستاهای اطراف اسکله مانند خونسرخ، جمال احمد، تازیان و گچین شدند تا در صورت نیاز، خدمات حمایتی ارائه شود.
جهانشاهی افزود: مرکز سالمندان تازیان نیز بررسی شد و خوشبختانه موردی از مشکلات تنفسی گزارش نشده است. آمادگی برای ارائه خدمات اورژانسی در این مرکز با همکاری دانشگاه علوم پزشکی برقرار است.
مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان متذکر شد: در بخش اطلاعرسانی، کمیته ویژهای برای آگاهسازی دقیق در فضای مجازی تشکیل شده و روابط عمومی بهزیستی با همکاری خبرنگاران این مطالب را منتشر خواهد کرد.
وی بیان کرد: اعضای گروه محب بهزیستی آماده حضور میدانی در محلهای تعیینشده توسط کمیته بحران استانداری هستند. تاکنون دو جلسه مدیریت بحران برگزار شده و نتایج آن بهزودی به صورت رسمی اعلام میشود.
در پایان، مدیرکل بهزیستی استان هرمزگان از پیگیری ریاست سازمان بهزیستی کشور و اعلام آمادگی مدیران کل استانهای کرمان، فارس، یزد، خوزستان و البرز برای ارائه خدمات حمایتی قدردانی کرد.
انتهای پیام