صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۹۰۳۲
تاریخ انتشار : ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۴

پلیس هند در مرکز ایالت راجستان با باتوم مسلمانانی را که به هتک حرمت مسجدشان اعتراض داشتند، متفرق کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از الجزیره، پس از آنکه بالموکوند آچاریا، نماینده پارلمان از حزب حاکم بهاراتیا جاناتا  (BJP)که به خاطر مواضع ضد اسلامی‌اش شناخته می‌شود، به یک مسجد برجسته در شهر جایپور مرکز ایالت راجستان بی‌احترامی کرد، خشم مسلمانان برانگیخته شد و اعتراضات گسترده‌ای صورت گرفت که با سرکوب خشونت‌آمیز پلیس به اوج خود رسید.

ماجرا از آنجا شروع شد که آچاریا به دنبال یک راهپیمایی اعتراضی، به همراه تعداد زیادی از هوادارانش وارد این مسجد شد. آن‌ها پوسترهایی با نوشته «مرگ بر پاکستان» به دیوارهای این مسجد چسباندند و شعارهای تحریک‌آمیزی را در داخل محوطه مسجد سر دادند، اقدامی که حاضران در مسجد آن را جریحه‌دار کردن احساسات مذهبی خود توصیف کردند.

آچاریا در بیانیه‌ای ادعا کرد که او در اعتراض به حمله به گردشگران در پهلگام، کشمیر، در ۲۲ آوریل، دست به این اقدام زده است و افزود: هدف او ادای احترام به قربانیان و محکوم کردن تروریسم است.

اما وقتی مشخص شد که مقامات آچاریا را دستگیر نکرده‌اند، تظاهرات بیشتری آغاز شد و پلیس مجبور شد از زور و باتوم برای متفرق کردن جمعیتی که در بازار جواهری حضور یافته بودند، استفاده کند.

بعداً، پلیس اعلام کرد که شکایت رسمی علیه آچاریا تنظیم کرده و او را به توهین به احساسات مذهبی مسلمانان تحت چندین ماده قانونی، از جمله «آسیب رساندن یا هتک حرمت اماکن عبادی»، «اخلال در آرامش یک گردهمایی مذهبی»، «بیان کلماتی با قصد توهین به احساسات مذهبی» و «ارعاب جنایی» متهم کرده است.

آچاریا، که نماینده حوزه انتخابیه هوا محل در راجستان است، پیش از این کمپین‌هایی را علیه مصرف گوشت، استفاده از بلندگو در مساجد و پوشیدن حجاب توسط دختران مسلمان در مدارس و همچنین اخراج پناهندگان بنگلادشی و روهینگیا از جایپور رهبری کرده است.

این حادثه در بحبوحه تشدید تنش‌های فرقه‌ای در هند رخ می‌دهد، جایی که گروه‌های افراطی هندو پس از حمله مسلحانه‌ای که منجر به کشته شدن ۲۶ گردشگر در پهلگام شد، شهروندان مسلمان را هدف قرار داده‌اند.

انتهای پیام