وی با بیان اینکه یکی از اهداف مهم تصویب این طرح، ساماندهی مجموعههای ورزشی زیرپوشش شهرداری تهران، سیاستگذاری و وحدت فرماندهی در بهرهبرداری از مجموعههای ورزشی بود، افزود: عدم اجرای این طرح موجب شده در برخی از مناطق و سازمانها، همچنان رویههای گذشته در واگذاری و بهرهبرداری از مجموعههای ورزشی جاری باشد و همچنین از مجموعههای ورزشی به عنوان ابزاری در راستای به نتیجه رسیدن سایر طرحهای توسعهای در دست اقدام شهرداری تهران و یا ایجاد تعامل با ادارات، سازمانها و وزارت خانههای دولتی استفاده شود.
شمس احسان ادامه داد: در سال گذشته، شهرداری تهران لایحهای با عنوان «مجوز واگذاری و انجام معامله هفت ملک متعلق به شهرداری تهران با ملک موسوم به ورزشگاه تختی متعلق به وزارت ورزش و جوانان» را به شورای اسلامی شهر تهران ارسال کرد. این واگذاری جهت اجرای طرحهای توسعهای شبکهی حمل و نقل شهری بوده و صحن و اعضای شورا مجوز این طرح را ارائه کردند.
وی افزود: در تبصره این مصوبه شهرداری تهران مکلف شد، در ازای املاک واگذارشده، نسبت به تأمین زمین معوض و ساخت مجموعههای ورزشی جایگزین اقدام کند که با گذشت ۱۴ ماه از این مصوبه هیچ اقدامی انجام نشده است تا جایی که در بند ۳ تبصره ۱۵ بودجه سال ۱۴۰۴، احداث یک مجموعه ورزشی بزرگ مقیاس و ۳ ورزشگاه میان مقیاس جهت جبران سرانههای ورزشی واگذار شده، به تصویب اعضای شورا رسیده است.
به گفته وی، اخیراً وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، درخواست تملک مجموعه ورزشی یادگار امام(ره) را داده و این موضوع، در شهرداری تهران در دستور کار قرار گرفته است.
شمس احسان افزود: این اقدامات نشان میدهد که عدم اجرای مصوبات شورای اسلامی شهر تهران که براساس ضرورت و بررسیهای کارشناسی اعضای شورا انجام میشود، نتایجی جز تصمیمات سلیقهای و اقدامات غیرکارشناسی در مدیریت شهری را نخواهد داشت.
عضو شورای اسلامی شهر تهران در پایان گفت: از شهرداری تهران انتظار میرود، ضمن دستور تسریع در اجرای مصوبات یادشده و ارسال گزارشی از روند اقدامات انجام شده، در راستای اجرایی شدن این مصوبات، از واگذاری مجموعههای ورزشی به اشخاص حقیقی و حقوقی، فدراسیونها وسایر دستگاهها و نهادهای دولتی و غیر دولتی، بدون اخذ مجوز از شورای اسلامی شهر تهران، اجتناب شود.
انتهای پیام