صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۹۲۶۵
تاریخ انتشار : ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۲
حجت‌الاسلام ماندگاری:

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت گفت: با بروز این حادثه تمامی مردم و سازمان‌ها دست به دست همدیگر دادند تا حادثه گسترش پیدا نکند و این نشان می‌دهد مردم و مسئولان همدل هستند.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از پایگاه خبری حرم حضرت معصومه(س)، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی ماندگاری، استاد حوزه علمیه قم در برنامه سمت خدا که امروز، ۹ اردیبهشت‌ماه به‌مناسبت سالروز بزرگداشت میلاد حضرت فاطمه معصومه(س) بعد از نماز عصر از حرم مطهر بانوی کرامت پخش شد، اظهار کرد: حضرت معصومه(س) الگوی بی‌نظیر برای دختران و بانوان جامعه اسلامی هستند.

وی بیان کرد: در حوادثی نظیر حادثه بندرعباس دستور دین است به کسانی که دچار مصیبت شدند تسلیت بگوییم، برای بازماندگان طلب صبر و بردباری کنیم و برای مجروحان طلب شفای عاجل نماییم، باید این حادثه توسط مسئولین ریشه‌یابی شود و به حرف بیگانگان گوش ندهیم و نگذاریم دشمن سوء‌استفاده کند و درنهایت علل این حادثه هر چه که باشد می‌تواند جلوه‌ای از امتحان الهی باشد.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت تصریح کرد: با بروز این حادثه یک همدلی ایجاد شده و تمامی مردم و سازمان‌ها دست به دست همدیگر دادند تا حادثه گسترش پیدا نکند و این نشان می‌دهد مردم و مسئولان همدل هستند.

ماندگاری تأکید کرد: در آیه دوم سوره ملک آمده است که هم حیات و هم ممات انسان حالت مسابقه دارد و نباید مرگ انسان در حالت معصیت و غفلت باشد بلکه باید کاری کنیم که در بهترین حالت از این دنیای فانی به دیار باقی برویم.

کارشناس مذهبی حرم مطهر بانوی کرامت یادآور شد: یکی از برکات وجود امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) و همه امامزادگان مدفون در ایران این است که باعث شده‌اند مردم ایران جزو بهترین مردم دنیا باشند و علامت این خوبی این است که مردم ایران قریب به نیم قرن زیر پرچم دین اسلام ثابت مانده‌اند و در مسابقات الهی هم پیروز و هم جلوتر از مردم دنیا هستند.

ماندگاری گفت: خداوند ۱۰ محور مسابقه را در آیه ۳۵ سوره مبارکه احزاب ذکر کرده است که نشان‌دهنده اهمیت موضوع مسابقه الهی است.این مسابقات ۱۰ ‌گانه یک مجموعه در هم تنیده و متصل به همدیگر است و باید به صورت کامل و جامع انجام شود تا انسان به نتیجه درست برسد.

وی افزود: زنان و مرد‌ان از نظر خلقت طبیعی و جسمی با هم متفات هستند، اما از نظر کمال و رشد هیچ تفاوتی با هم ندارند و مسیر بانوان و مرد‌ان یکی است و چه بسا زمینه برنده شدن بانوان نسبت به مرد‌ها با توجه به محتوای آیه بیشتر است و داور این مسابقات خداوند است و مدال‌های این مسابقات بسیار عظیم است.

ماندگاری تأکید کرد: عده‌ای برای شرکت در مراسم مذهبی ثابت قدم و جلودار هستند اما زمانی که نوبت به پرداخت وجوهات شرعی می‌شود دست نگه می‌دارند.

ماندگاری اظهار کرد: روحیه تسلیم باید در میان بانوان و آقایان نسبت به دستورات الهی نهادینه شود و اسلام زبانی کفایت نمی‌کند بلکه باید تسلیم محض اوامر الهی باشیم و در امتحانات الهی دین خود را از دست ندهیم و تسلیم بودن اولین قدم در این مسابقات الهی است.

سخنران حرم مطهر بانوی کرامت بیان کرد: حضرت معصومه(س) به‌عنوان یک دختر نمونه و الگو در مسابقات الهی سربلند بیرون آمدند و در حوادث روزگار ذره‌ای شکایت نکردند و مدال شفاعت از امت رسول خدا را از سوی خداوند دریافت کردند.

ماندگاری در پایان گفت: انسان وقتی مطیع خداوند شد باید اعضای بدنش نیز مطیع باشند و مرتکب خطا و معصیت نشود چراکه اعضای بدن انسان امانت‌های الهی در خدمت انسان هستند و غیر فرمان خداوند نباید کاری کنند.

انتهای پیام