صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۷۹۵۹۷
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۵
مدیرکل تعاون لرستان:

احمد توصیفیان با اشاره به نقش کارگران به عنوان سرمایه‌های واقعی کشور، گفت: هفته کارگر فرصت مغتنمی برای تقویت مهارت‌آموزی، توانمندسازی نیروی کار و ترویج فرهنگ کار در سطح استان است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی استانداری لرستان، احمد توصیفیان، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان عصر، ۱۰ اردیبهشت‌ماه در جلسه شورای اداری استان لرستان که با حضور شینا انصاری، معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان محیط زیست در سالن آمفی‌تئاتر استانداری لرستان برگزار شد، با گرامیداشت هفته کار و کارگر، گزارشی از وضعیت اشتغال استان و اقدامات حمایتی دولت برای جامعه کارگری ارائه کرد.

وی با تسلیت حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس و گرامیداشت یاد شهدای کارگری، روز جهانی کارگر را فرصتی برای ارج‌گذاری به تلاش‌های بی‌وقفه کارگران دانست و افزود: رهبر معظم انقلاب استقلال کشور را مرهون زحمات این قشر زحمت‌کش می‌دانند.

توصیفیان با اشاره بر نقش کارگران به عنوان سرمایه‌های واقعی کشور، گفت: هفته کارگر فرصت مغتنمی برای تقویت مهارت‌آموزی، توانمندسازی نیروی کار و ترویج فرهنگ کار در سطح استان است.

وی به همراهی مطلوب جامعه کارگری، کارفرمایی، مسئولان و رسانه‌ها در برگزاری برنامه‌های این هفته اشاره کرد و با ارائه نگاهی کلی به وضعیت اشتغال استان، ادامه داد: متأسفانه لرستان همواره در ردیف استان‌های دارای نرخ بیکاری بالا قرار داشته، اما اکنون با تدوین برنامه‌ای هدفمند و بلندمدت برنامه راهبردی ۵ ساله توسعه استان تلاش می‌شود شرایط بهبود یابد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان لرستان افزود: با مشارکت دستگاه‌های اجرایی، هدف‌گذاری شده تا فرصت‌های شغلی متعددی در سراسر استان ایجاد و نرخ بیکاری به صورت پیوسته کاهش یابد.

توصیفیان با اشاره به ظرفیت‌های موجود در استان لرستان، اظهار کرد: زیرساخت‌هایی مانند کارگاه‌های تولیدی، بیمه‌شدگان و خدمات درمانی گسترده، پایه‌ای مناسب برای توسعه اشتغال فراهم کرده‌اند.

وی بر نقش تشکل‌های کارگری و کارفرمایی در تقویت ارتباط دولت با بدنه تولید و صنعت تأکید کرد و گفت: افزایش منطقی حداقل دستمزد به میزان ۴۵ درصد و اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، دو اقدام مؤثر در ارتقای معیشت خانوارهای کارگری بود که رضایتی نسبی در سطح جامعه به همراه داشت.

وی ادامه داد: ایمنی محیط کار، سلامت، آموزش مستمر و امنیت شغلی، از محورهای مهم کاری ما در استان است و با همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها، امیدواریم خدماتی شایسته به جامعه تلاشگر کارگری ارائه کنیم.

انتهای پیام