صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۰۵۳۳
تاریخ انتشار : ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۸

با به حدنصاب نرسیدن اعضای شورای اسلامی شهر قم، جلسه امروز این شورا برای بررسی گزینه‌های تصدی شهردار برگزار نشد و تصمیم‌گیری در این خصوص به جلسه آتی موکول شد.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهر قم، یکصد و شصت و هفتمین جلسه شورای اسلامی شهر قم که با دستور جلسه انتخاب شهردار قم همراه بود، به دلیل عدم حضور تعدادی از اعضا از حدنصاب افتاد.

برای حدنصاب رسیدن جلسات شورا، حضور حداقل ۹ نفر الزامی است که در جلسه امروز ۶ نفر از اعضای شورای شهر قم غیبت داشتند.

به دلیل عدم نصاب تعداد اعضا برای تشکیل رسمی جلسه شورا، این جلسه لغو و موضوع انتخاب شهردار قم نیز به هفته آینده موکول شد.

 

یادآور می‌شود، از بین ۲۹ نفر از کاندیداهای سمت شهرداری قم، اعضای شورای اسلامی شهر قم به ۱۰ نفر بیشترین رأی را دادند که سه نفر از آنان ۷ رأی کسب کرده بودند و در نهایت ۴ نفر نیز برنامه‌های خود را ارائه کردند و قرار بود در جلسه امروز شورای شهر، شهردار قم انتخاب و معرفی شود که برگزار نشد و به هفته آینده موکول شد.

انتهای پیام