صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۰۶۱۳
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۰

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه‌وبویراحمد از برگزاری بزرگداشت شهدای خدمت در سطح استان طی ۳۰ اردیبشهت‌ماه خبر داد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، حجت‌الاسلام قدرت‌الله خرم‌روز، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 15 اردیبهشت‌ماه در کمیته فرهنگی ستاد بزرگداشت خادم حرم ایران که در سالن اجتماعات بنیاد شهید و امور ایثارگران استان برگزار شد، گفت: با توجه به خدمات ارزشمند شهید رئیسی و سایر شهدای خدمت، برنامه‌های ویژه‌ای برای بزرگداشت شهدای خدمت با حضور نسل جوان و اقشار مختلف مردم در سطح استان طی ۳۰ اردیبشهت‌ماه برگزار می‌شود.

وی برگزاری مسابقات ورزشی، برنامه‌های هنری، مسابقه کتابخوانی، تهیه سرود و برنامه‌های فرهنگی، آموزشی ـ هنری و پیاده‌روی خانواده را از برنامه‌های اجرایی این آئین بیان کرد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کهگیلویه‌وبویراحمد تصریح کرد: این آئین برای ترویج فداکاری و خدمت تلاش هر چه بیشتر برای مردم و معرفی یک الگوی خدمت‌گذار برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام خرم‌روز در پایان گفت: مردم قدرشناس استان همانطور که در مراسم‌های حادثه سقوط بالگرد حضور پررنگ داشتند، باز هم در مراسم یکمین سالگرد خدمت حضور پیدا کنند.

انتهای پیام