صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۰۶۵۲
تاریخ انتشار : ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۵
انصاری تأکید کرد

دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(ره) درنشست اعضای این ستاد گفت: امسال تصمیم داریم از شخصیت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی جهان اسلام برای حضور در این مراسم دعوت کنیم چراکه امام عزیز، رهبر معظم انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، در بسیاری از کشورهای جهان، پیروان وفادار و علاقمندی دارند که برخی از آنان، با جدیت بیشتری در مسیر خط امام حرکت می‌کنند.

به گزارش خبرنگار ایکنا، محمدعلی انصاری، دبیر ستاد مرکزی بزرگداشت امام خمینی(ره)، صبح امروز، سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت، در نشست اعضای این ستاد که در حرم مطهر امام راحل برگزار شد، با تبریک ولادت امام رضا(ع) و حضرت معصومه(س) گفت: یکی از اهداف مهم ستاد در برگزاری باشکوه مراسم ۱۴ خرداد، بهره‌گیری از فضای دیپلماسی فعال جمهوری اسلامی در سطح بین‌المللی است؛ بر همین اساس، تصمیم داریم از شخصیت‌های علمی، فرهنگی و سیاسی جهان اسلام برای حضور در این مراسم دعوت کنیم.
 
وی با تأکید بر اهمیت حضور مهمانان خارجی در این آیین اظهار کرد: حضور چهره‌های شاخص بین‌المللی، از نگاه اندیشمندان و سیاست‌ورزان، حضوری معنادار تلقی می‌شود. ما همواره تلاش کرده‌ایم که مراسم سالگرد امام خمینی(ره) تنها به شیفتگان داخلی محدود نباشد، چراکه امام عزیز، رهبر معظم انقلاب و نظام جمهوری اسلامی، در بسیاری از کشورهای جهان، پیروان وفادار و علاقمندی دارند که برخی از آنان، با جدیت بیشتری در مسیر خط امام حرکت می‌کنند.
 
انصاری افزود: هرچند در سال‌های گذشته به دلیل محدودیت‌های مالی و امکانات، نتوانستیم به شکل شایسته‌ای از مهمانان خارجی میزبانی کنیم اما امسال این مسئله برای ما اهمیت ویژه‌ای دارد و به یاری خداوند، علاوه بر سفرای مقیم و شخصیت‌های خارجی حاضر در ایران، میزبان مهمانان ویژه‌ای از سایر کشورها خواهیم بود.
 
دبیر ستاد بزرگداشت امام خمینی(ره) همچنین از زحمات وزارت امور خارجه قدردانی کرد و گفت: از برادر عزیزمان جناب آقای عراقچی تشکر می‌کنم که مسئولیت سنگینی در حوزه دیپلماسی و موضوع هسته‌ای به دوش دارند؛ مسئولیتی که رهبری، نظام و ملت ایران بر عهده ایشان گذاشته‌اند. امیدواریم ایشان و همکاران‌شان با درایت، عزت، مصلحت‌اندیشی و آینده‌نگری، این چالش مهم جمهوری اسلامی را به‌خوبی مدیریت کنند. خداوند توفیقات‌شان را مضاعف فرماید.
 
ادامه دارد...
انتهای پیام