صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۰۸۴۶
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۵
معاون رئیس‌جمهور:

عبدالکریم حسین‌زاده با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر وضعیت معیشت مردم، خاطرنشان کرد: دکتر پزشکیان در تمام جلسات بر سفره و زیست مردم تمرکز دارد.

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، عبدالکریم حسین‌زاده، معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم، شب گذشته 16 اردیبهشت‌ماه در جمع مسئولان شهرستان مراغه، با بیان اینکه دولت چهاردهم روزهای آسانی را پشت سر نگذاشته و رخدادهای سال گذشته نیز بی‌سابقه بود، گفت: با این حال، دولت با عبور از تصمیمات هیجانی، مدیریت کشور را بر مبنای عقل و داده پیش می‌برد تا اعتماد و امید را در جامعه بازسازی کند.

وی با بیان اینکه ساخت ایران بدون مشارکت مردم ممکن نیست، گفت: دولت دکتر مسعود پزشکیان، کشور را در شرایط سخت و بی‌سابقه‌ای تحویل گرفت، اما مسیر خود را با تکیه بر عقلانیت، داده‌محوری و حکمرانی مردمی ادامه می‌دهد.

وی با تأکید بر ضرورت همراهی مردم و دولت در مسیر توسعه کشور افزود: ما به تنهایی قادر به ساختن ایران نیستیم، امروز دولت و ملت از یکدیگر جدا نیستند و هیچ فاصله‌ای بین ما احساس نمی‌شود و آنچه برای خود می‌خواهیم، برای مردم نیز می‌طلبیم.

حسین‌زاده با اشاره به تأکید رئیس‌جمهور بر وضعیت معیشت مردم، خاطرنشان کرد: دکتر پزشکیان در تمام جلسات بر سفره و زیست مردم تمرکز دارد.

معاون رئیس جمهور با بیان اینکه مراغه شهری تاریخ‌ساز و تمدن‌ساز است، تاکید کرد: توزیع اعتبارات و تسهیلات بدون توجه به شاخص‌های درون استان‌ها و بین استان‌ها، عادلانه و مؤثر نیست، نظام توزیع ثروت ملی در کشور نیازمند بازنگری اساسی است و باید مبتنی بر عدالت و شاخص‌های واقعی باشد.

وی  با اشاره به برنامه دولت برای یکپارچه‌سازی اقدامات توسعه روستایی گفت: نظام یکپارچه‌ای برای توسعه مناطق محروم طراحی شده و موازی‌کاری‌ها حذف خواهد شد.

حسین زاده گفت: ایران از ثروتمندترین کشورهای جهان از نظر اقلیم و منابع طبیعی است و باید تمام انرژی خود را بر شکوفایی ظرفیت‌های پنهان آن متمرکز کنیم.

معاون رئیس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم از حمایت دولت برای اجرای پروژه‌های آموزشی و گردشگری در مراغه خبر داد و گفت: مدارس نیازمند بازسازی در شهرستان مراغه در چارچوب نهضت عدالت آموزشی قرار گرفته و برای اشتغال‌زایی به ویژه برای زنان و تقویت گردشگری تسهیلات لازم در نظر گرفته می‌شود.

وی به طرح گردشگری در سد علویان اشاره کرد و افزود: پیشنهاد تعاونی دهیاران برای اجرای مجتمع گردشگری در این منطقه ثبت شده و دولت در زمینه بهره‌برداری از منابع آبی سد برای خلق ثروت و ایجاد اشتغال در مراغه حمایت خواهد کرد.

وی با بیان اینکه یکی از موفقیت‌های دولت در توسعه روابط با کشورهای همسایه مرهون دیپلماسی شخصی و فرهنگی رئیس‌جمهور است، خطاب به مدیران استانی، تاکید کرد: باید کشورهای همسایه را به سمت همکاری و سرمایه‌گذاری در استان خود جذب کنید.

حسین‌زاده از تشکیل جلسه کارشناسی مشترک برای بررسی اعتبارات در حوزه تنش آبی، انرژی خورشیدی، تسهیلات اشتغال و احیای واحدهای راکد مراغه خبر داد و گفت: اگر نتوانیم این مسائل را با شفافیت و صداقت پیگیری کنیم، دیگر پایم را به این استان نمی‌گذارم چراکه باور داریم باید با مردم ایران با عزت رفتار کرد و هرگز به آن‌ها دروغ نگفت.

انتهای پیام