وی افزود: نشر ترویج ارزشهای انقلاب اسلامی از ویژگی دیگر معلمان تربیتی است و استعمار انقلاب اسلامی در تعلیم و تربیت دانشآموز تراز انقلاب اسلامی توسط معلمان است و کار معلمان عالمسازی و انسانسازی است به عبارت دیگر معلمان باید دانشآموز تراز امام زمان(عج) و در خدمت اسلام را تربیت کنند.
رئیس سازمان بسیج دانشآموزی ادامه داد: رسیدن به تمدن نوین اسلامی مستلزم تربیت است و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در این راستا نکاتی را مطرح کرده که هدف رساندن دانش آموزان به حیات طیبه و زندگی براساس ارزشهای اسلامی است.
وی با اشاره به اینکه فرآیند تعلیم و تربیت فرآیندی تعالیجویانه و یکپارچه مبتنی بر نظامی اسلامی است، گفت: طرحهای تربیتی مربیان و مدیران کاری ارزشمند و پیامبرگویانه است و باید بتوانیم با آموزش دانشآموز تراز انقلاب، استمرار انقلاب اسلامی و زمینه ظهور را فراهم کنیم.
باستان با بیان اینکه طرحهای تربیتی سازمان بسیج دانشآموزی سهگانه که طرح شهید مهرداد عزیزاللهی در ابتدایی، شهیدان فهمیده و محمدی در متوسطه اول و شهیدفهمیده در متوسطه دوم اجرا میشود، تصریح کرد: طرحهای تربیتی سازمان بسیج دانشآموزی در ۱۰هزار مدرسه با نقشآفرینی ۱۵هزار مربی اجرا شده است.
انتهای پیام