صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۰۹۷۸
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۵۷

ساعت فعالیت دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های استان، به جز شعب کشیک به استثناء دستگاه‌های خدمات رسان از فردا، 18 اردیبهشت‌ماه تا اطلاع ثانوی، روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۶ الی ۱۳ تعیین شد.

به گزارش ایکنا از قم، به نقل از اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استانداری قم، در بخشنامه‌ای که از سوی مرتضی رحمان‌نیا، معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری قم، خطاب به کلیه دستگاه‌های اجرایی و بانک‌ها صادر شده، آمده است:
 
با عنایت به بند ۴ مصوبه هیئت محترم وزیران به شماره ۲۴۳۱۸۷/ت۶۱۰۱۱هـ مورخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۸، به دلیل شرایط آب و هوایی و روند افزایشی مصرف برق و ضرورت صرفه‌جویی بهینه در مصرف حامل‌های انرژی و همچنین جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی و صنعتی استان، بر اساس مصوبه مذکور و تصمیم کارگروه‌های مدیریت مصرف انرژی، ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران و همچنین موافقت استاندار محترم، ساعت فعالیت دستگاه‌های اجرایی و بانک‌های استان، بجز شعب کشیک) به استثنای دستگاه‌های خدمات رسان از مورخ 18 اردیبشهت‌ماه تا اطلاع ثانوی، روز‌های شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۶ الی ۱۳ تعیین شد؛ مابقی ساعات کاری موظف دستگاه‌های اجرایی به منظور رعایت ماده ۸۷ قانون مدیریت خدمات کشوری، با مسئولیت و نظارت بالاترین مقام دستگاه‌های اجرایی از طریق دورکاری صورت خواهد گرفت.
 
لذا ضروری است به منظور صرفه‌جویی و مدیریت مصرف برق، تنظیم دمای سیستم‌های سرمایشی برای حداقل مصرف انرژی و خاموشی آن بعد از ساعات اداری مورد تأکید قرار گیرد. بدیهی است مسئولیت مدیریت مصرف انرژی بر عهده مدیر دستگاه اجرایی بوده و شرکت توزیع نیروی برق استان ضمن ارائه گزارش نحوه مدیریت مصرف، در صورت عدم رعایت مفاد دستورالعمل توسط دستگاه‌های اجرایی مشمول، شرکت مذکور رأساً نسبت به قطع برق دستگاه‌های خاطی اقدام خواهد کرد.
 
ضمناً دانشگاه‌ها، مدارس، شهرداری‌ها و دادگستری کل استان برابر ضوابط و مقررات خود تنظیم نمایند.
انتهای پیام