صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۱۲۷۶
تاریخ انتشار : ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۴

مدیرکل آموزش و پرورش فارس از نقش مهم آموزش و پرورش در توسعه فضای آموزشی و عدالت آموزشی سخن گفت و افزود: بیش از ۶۶۰ مدرسه جدید تا پیش از مهرماه افتتاح می‌شود.

به گزارش ایکنا از فارس، محسن کلاری، مدیرکل آموزش و پرورش فارس امروز، 19 اردیبهشت در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه شیراز که به مناسبت هفته معلم انجام شد، جایگاه معلمی را جایگاهی مقدس دانست و گفت: معلمی پلی است میان عقب‌ماندگی و توسعه‌یافتگی و اگر معلم جامعه را سالم از این پل عبور دهد، جامعه به سعادت و پیشرفت می‌رسد.

وی با اشاره به پوشش ۹۶۰ هزار دانش‌آموز در استان فارس گفت: معلمان معماران تعلیم و تربیت‌اند و می‌توانند سند تحول بنیادین را محقق کنند.

کلاری نقش مهم آموزش و پرورش در توسعه فضای آموزشی و عدالت آموزشی سخن گفت و افزود: بیش از ۶۶۰ مدرسه جدید تا پیش از مهرماه افتتاح می‌شود.

وی ضمن تقدیر از نتایج درخشان دانش‌آموزان فارس در کنکور و جایگاه پنجم کشوری بیان کرد: آموزش و پرورش در دولت چهاردهم از اولویت ویژه‌ای برخوردار است و رئیس‌جمهور تاکنون ۲۸ بار در جلسات آموزش و پرورش حضور یافته است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس همچنین به برپایی میز خدمت این اداره‌کل در نماز جمعه این هفته شیراز اشاره کرد و گفت: در میز خدمت تلاش داریم مستمع مستقیم مطالبات مردم باشیم و دستورات لازم برای حل مشکلات مطرح‌شده را صادر می‌کنیم.

وی از مردم خواست مطالبات خود را به صورت کتبی ارائه دهند تا امکان پیگیری دقیق‌تر فراهم شود و سپس افزود: برخی مسائل همان‌جا با حضور معاونان حل می‌شود و موارد نیازمند بررسی بیشتر، در سامانه پاسخگویی ثبت و پیگیری می‌شود.

انتهای پیام