صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۱۴۹۴
تاریخ انتشار : ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۱
فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج ساوجبلاغ:

سرهنگ علیرضا علیزاده با تأکید بر اینکه کنگره شهدای شهرستان ساوجبلاغ صرفاً یک مراسم یادبود نیست، گفت: این کنگره یک عملیات فرهنگی تمام‌عیار است که باید با مشارکت مردمی و نگاه بلندمدت اجرا شود.

سرهنگ علیرضا علیزاده، فرمانده سپاه ناحیه مقاومت بسیج ساوجبلاغ در گفت‌وگو با ایکنا از البرز، با اشاره به رسالت سنگین ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در دنیای امروز اظهار کرد: امروز در هر گامی که برای معرفی شهدا و آرمان‌های آن‌ها برداشته می‌شود، در حقیقت به تداوم انقلاب اسلامی و صیانت از هویت ملی و دینی‌مان کمک کرده‌ایم. 

وی با بیان اینکه کنگره شهدای ساوجبلاغ نیازمند مشارکت همه اقشار مردم است، گفت: ما به دنبال نمایش ظاهری یا تشریفاتی نیستیم. هر فردی که دل در گرو شهدا دارد، اگر با نیت خالص قدم در این مسیر بگذارد، جایگاه ویژه‌ای در این حرکت دارد. 

علیزاده در ادامه از آغاز به کار بیش از ۲۰ کارگروه تخصصی در حوزه‌های مختلف از جمله سرود، تئاتر، هنرهای تجسمی، کتاب، فضای مجازی و تولیدات ماندگار خبر داد و افزود: این کارگروه‌ها با حضور چهره‌های هنری، نخبگان فرهنگی و فعالان بسیجی تشکیل شده‌اند و هدف آن‌ها خلق محتواهایی است که نه‌فقط مناسب یک برنامه، بلکه تأثیرگذار برای نسل‌های آینده باشد.

فرمانده سپاه ساوجبلاغ گفت: تاکنون نگارش ۱۴ جلد کتاب درباره شهدای شهرستان آغاز شده است. این کتاب‌ها با همکاری نویسندگانی چون استاد راغب و مشارکت خانواده‌های شهدا تدوین می‌شود و تلاش داریم در کنار روایت زندگی شهدا، الگوهای عینی زیست مؤمنانه را نیز معرفی کنیم.

وی همچنین از آغاز فرآیند ساخت یک فیلم سینمایی با محوریت شهدای ساوجبلاغ خبر داد و گفت: این پروژه با الهام از سبک آثار مرتبط با شهید مهدی باکری و با همکاری تهیه‌کنندگان و کارگردانان جشنواره فیلم عمار کلید خورده و قرار است در شهرک‌های مختلف استان فیلم‌برداری شود. 

علیزاده با اعلام تاریخ برگزاری اصلی کنگره در ۱۳ شهریورماه سال جاری بیان کرد: این رویداد طی چند روز و با ساختاری چندلایه برگزار می‌شود تا فرصت بهره‌برداری معنوی برای اقشار مختلف مردم فراهم شود. فضاهایی نظیر موکب‌های فرهنگی، منطقه شبیه‌سازی‌شده عملیات دفاع مقدس، پارکینگ و جایگاه‌های اجرای برنامه‌ها با طراحی ویژه در حال آماده‌سازی هستند.

وی همچنین به موضوع تأسیس یک مرکز فرماندهی ثابت برای فعالیت‌های اجرایی کنگره شهدا اشاره کرد و گفت: ساختمان قدیمی حوزه ۶۱۱ که در حال حاضر به‌صورت موقت در اختیار کنگره قرار دارد، می‌تواند پس از بازسازی، به عنوان پایگاه دائمی کمیته‌ها و فعالیت‌های فرهنگی شهدا مورد استفاده قرار گیرد. در همین راستا، مذاکراتی با شهرداری و فرمانداری در جریان است تا بهترین تصمیم درباره محل استقرار نهایی گرفته شود.

فرمانده سپاه ساوجبلاغ در پایان با بیان اینکه کنگره شهدای ساوجبلاغ نباید در یک روز و یک برنامه خلاصه شود، تأکید کرد: این کنگره باید در حافظه تاریخی شهرستان ماندگار شود. شهدا جان دادند تا ما امروز در امنیت زندگی کنیم. حال وظیفه ماست که با تمام ظرفیت‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای، راه آن‌ها را ادامه دهیم و پرچم ارزش‌های اصیل انقلاب را در قلب جامعه برافراشته نگه داریم.

انتهای پیام