صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۱۷۴۷
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۸

رئیس امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه گلستان از آغاز ثبت‌نام بیست‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم خبر داد و گفت: علاقه‌مندان تا دهم خرداد فرصت دارند با مراجعه به سامانه جامع اوقاف در این رویداد قرآنی ثبت‌نام کنند.

به گزارش ایکنا از گلستان حجت‌الاسلام رمضان شجاعی، رئیس امور قرآنی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه گلستان امروز، 21 اردیبهشت با اعلام آغاز ثبت‌نام بیست‌وهشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم اظهار کرد: این دوره از رقابت‌ها در دو بخش «آوایی» و «معارفی» و در دو رده سنی زیر ۱۸ سال و بالای ۱۸ سال برگزار می‌شود.

وی افزود: در بخش آوایی، رشته‌هایی همچون قرائت تحقیق، حفظ ۵ جز، ۱۰ جز، حفظ کل قرآن، اذان، دعاخوانی و هم‌خوانی قرآن کریم پیش‌بینی شده و شرکت‌کنندگان زیر ۱۸ سال تنها مجاز به شرکت در رشته‌های قرائت تحقیق و حفظ کل هستند؛ اما برای رده سنی بالای ۱۸ سال، تمامی رشته‌ها در دسترس خواهد بود.

 حجت‌الاسلام شجاعی ادامه داد: بخش معارفی نیز شامل چهار رشته «معارف قرآن کریم»، «معارف نهج‌البلاغه»، «معارف صحیفه سجادیه» و «ترجمه و مفاهیم عمومی قرآن» است که با حضور متسابقین شیعه و اهل‌سنت به‌صورت مستقل برگزار خواهد شد.

 رئیس امور قرآنی اوقاف گلستان با اشاره به زمان‌بندی مرحله شهرستانی، گفت: این مرحله از دهم تا 31 خردادماه با هدف مدیریت بهتر منابع و کاهش هزینه‌ها به‌صورت منطقه‌ای برگزار می‌شود. براین اساس، مناطق شرقی استان در امام‌زاده یحیی بن زید‌(ع) گنبد و سایر مناطق در امام‌زاده عبدالله (ع) گرگان میزبانی مسابقات را بر عهده دارند.

وی افزود: آزمون بخش معارفی این مرحله نیز روز پنج‌شنبه ۴ تیرماه، از ساعت ۹ تا ۱۰ صبح، به‌صورت حضوری و کتبی (تستی) در بقاع متبرکه استان برگزار خواهد شد. حجت‎الاسلام شجاعی در بخش دیگری از سخنان خود از برگزاری دو کارگاه آموزشی ویژه فعالان قرآنی استان خبر داد و بیان کرد: این کارگاه‌ها با حضور استاد بین‌المللی، محسن احمدی، در امام‌زاده عبدالله(ع) گرگان برگزار شد و نقش مؤثری در ارتقای سطح فنی داوران و کشف استعدادهای قرآنی ایفا کرد.

انتهای پیام