صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۲۳۵۹
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۸

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان از شروع فرآیند ثبت‌نام بیستمین جشنواره «تعاونی‌های برتر» از 15 اردیبهشت‌ماه لغایت دهم خردادماه سال جاری خبر داد.

به گزارش ایکنا از کردستان، برهان صلواتی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان امروز، 24 اردیبهشت در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان با اشاره به اهمیت توسعه و ترویج فرهنگ تعاون و کار گروهی، گفت: جشنواره تعاونی‌های برتر فرصتی برای شناسایی و معرفی تعاونی‌های موفق و برتر است و هدف از برگزاری این رویداد، بهبود و ارتقای سطح کیفی تعاونی‌ها، تشویق آن‌ها به تلاش برای پیشرفت در حوزه‌های مختلف کسب و کار، ایجاد نشاط و رقابت، و هم‌افزایی برای توسعه اقتصادی کشور است.

وی با اشاره به آغاز فرایند ثبت‌نام از ۱۵ اردیبهشت ماه، از مدیران شرکت‌های تعاونی استان دعوت کرد تا دهم خردادپماه سال‌جاری با مراجعه به سامانه جامع و هوشمند بخش تعاون کشور به آدرس taavoni.mcls.gov.ir نسبت به بارگذاری مستندات و بروزرسانی مدارک خود اقدام کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان تأکید کرد: تمامی شرکت‌های تعاونی، به‌ ویژه فعالان در حوزه‌های دانش‌بنیان، صنعتی، توزیعی، تولیدی، خدماتی، کشاورزی و سایر بخش‌ها می‌توانند در این جشنواره شرکت کنند.

وی در پایان گفت: بیستمین جشنواره تعاونی‌های برتر استان کردستان در شهریور ماه سالجاری و همزمان با هفته تعاون برگزار خواهد شد و از برترین‌های بخش تعاون تجلیل خواهد شد.

انتهای پیام