صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۲۴۳۵
تاریخ انتشار : ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۶

مدیرکل زندان‌های لرستان از آزادی ۱۶ زندانی بدهکار مالی در دهه کرامت به یمن حضور خدام و پرچم حرم مطهر رضوی در استان خبر داد.

به گزارش ایکنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی اداره کل زندان‌های استان لرستان، عبدالمجید کشوری، مدیرکل زندان‌های استان لرستان امروز، ۲۴ اردیبهشت‌ماه گفت: طی دهه کرامت و در راستای ترویج فرهنگ نوع‌دوستی و کمک به همنوعان، ۱۶ زندانی جرائم غیرعمد با تلاش اداره کل زندان‌های استان لرستان، ستاد دیه و مشارکت خیرین نیکوکار از زندان آزاد شدند.

وی افزود: این اقدام خداپسندانه، با هدف بازگشت افراد نیازمند به آغوش خانواده و فراهم‌سازی زمینه اصلاح و بازسازی زندگی آنان، در روزهای گرامیداشت ولادت حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) صورت گرفت.

مدیرکل زندان‌های استان لرستان ضمن قدردانی از همراهی خیرین اظهار کرد: مجموع بدهی این زندانیان از طریق کمک‌های مردمی، گذشت شکات و حمایت نهادهای مرتبط تأمین شده است.

وی گفت: این افراد که به دلیل ناتوانی در پرداخت بدهی در حبس بودند، پس از تکمیل مراحل قانونی آزاد و به آغوش خانواده‌های خود بازگشتند.

کشوری همچنین از اعطای ۳۶۷ مورد مرخصی به زندانیان به مناسبت دهه کرامت خبر داد و افزود: دهه کرامت فرصتی مغتنم برای ترویج مهربانی، بخشش و همدلی در جامعه اسلامی است و آزادی این زندانیان و اعطای ارفاقات قانونی به آنان، جلوه‌ای از تجلی این ارزش‌های متعالی به شمار می‌رود.

انتهای پیام