صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۲۵۹۱
تاریخ انتشار : ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹
محمدحسین ایمانی خوشخو مطرح کرد

سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی به تشریح اهداف و چشم‌اندازهای این دانشگاه پرداخت و گفت: حضور جهاددانشگاهی در عرصه آموزش عالی در دانشگاه علم و فرهنگ به‌صورت بارزی متبلور شده است. این دانشگاه از سابقه‌ای طولانی برخوردار است و اگرچه جهاددانشگاهی دارای مراکز آموزش عالی دیگری نیز هست، اما از لحاظ سابقه، اعتبار و سایر ویژگی‌ها، دانشگاه علم و فرهنگ جایگاه برجسته‌تری دارد.

به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی، محمدحسین ایمانی خوشخو، سرپرست این دانشگاه، به تشریح اهداف و چشم‌اندازهای این دانشگاه پرداخت و گفت: حضور جهاددانشگاهی در عرصه آموزش عالی در دانشگاه علم و فرهنگ به‌صورت بارزی متبلور شده است. این دانشگاه از سابقه‌ای طولانی برخوردار است و اگرچه جهاددانشگاهی دارای مراکز آموزش عالی دیگری نیز هست، اما از لحاظ سابقه، اعتبار و سایر ویژگی‌ها، دانشگاه علم و فرهنگ جایگاه برجسته‌تری دارد.

وی افزود: در میان دانشگاه‌های غیرانتفاعی، دانشگاه علم و فرهنگ از جایگاهی رفیع برخوردار است و شاید از معدود دانشگاه‌هایی باشد که چه در میان دانشگاه‌های دولتی و چه غیردولتی، با مشکل صندلی خالی مواجه نیست. این امر نشان‌دهنده ظرفیت اخلاقی، علمی و فرهنگی دانشگاه است که البته در برخی موارد با محدودیت‌های مکانی مواجه می‌شویم.

ایمانی خوشخو با اشاره به قدمت بیش از ۳۰ ساله این دانشگاه، گفت: اگر به تاریخ دانشگاه بنگریم، مسیر رشد، ترقی و نوآوری‌های مداوم را مشاهده می‌کنیم. اکنون که دوره جدید حیات جهاد دانشگاهی با مدیریت دکتر علی منتظری آغاز شده، امیدواریم تمامی مراکز جهاددانشگاهی از جمله دانشگاه علم و فرهنگ مسیر پیشرفت را با سرعت و کیفیت بیشتری طی کنند.

رییس پارک ملی علوم وفناوری های نرم وصنایع فرهنکی جهاددانشگاهی، ادامه داد: ما تلاش می‌کنیم ثابت کنیم که حتی بدون وابستگی رسمی به نهادهای دولتی نیز می‌توان در عرصه آموزش عالی تاثیرگذار بود.

وی تاکید کرد: اتصال دانشگاه علم و فرهنگ به پژوهشگاه‌های جهاد دانشگاهی، فاصله اندک بین فارغ‌التحصیلی تا اشتغال دانشجو، و همجواری با بزرگ‌ترین پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی، همه از ظرفیت‌های بی‌نظیر این دانشگاه هستند.

سرپرست دانشگاه علم و فرهنگ خاطرنشان کرد: ما روزهای روشنی در پیش رو داریم و امیدواریم در حوزه تربیت نیروی انسانی که از وظایف اصلی دانشگاه‌هاست، سربلند تا باشیم و زحمات روسای علمی پیشین این دانشگاه را ارج می‌نهیم و در مسیر دستیابی به اهداف بلندتر گام برمی‌داریم.

وی در پایان با تأکید بر نقش دانشجویان گفت: این دانشجویان هستند که به دانشگاه موجودیت و عظمت می‌بخشند. خوشبختانه ما در این دانشگاه از دانشجویانی مستعد، باهوش و پرتلاش برخورداریم که این بزرگ‌ترین سرمایه است. مدیریت دانشگاه نیز خود را موظف می‌داند به این قشر عزیز خدمت کند و در آینده شاهد ارتباط نزدیک‌تر و مؤثرتری با دانشجویان خواهیم بود.

انتهای پیام