صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۳۰۷۹
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۰

جهاددانشگاهی استان کهگیلویه‌وبویراحمد با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد.

به گزارش ایکنا از کهگیلویه‌وبویراحمد، صاحب سروش‌فر، رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه‌وبویراحمد روز گذشته، 27 اردیبهشت‌ماه در نشست با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان، گفت: آینده کودکان در دستان ماست. این امر نمایانگر مسئولیت بزرگ ما در ساختن آینده‌ای روشن برای نسل کودک و نوجوان است. باید تمام تلاش خود را به کار بگیریم تا با همکاری و مشارکت با سایر دستگاه‌های فرهنگی و اجرایی آینده‌ای خوب برای کودکان و نوجوانان رقم بزنیم.

وی از ظرفیت و توانایی جهاددانشگاهی در برگزاری دوره‌های آموزشی و عقد قراردادهای گروه‌های علمی تخصصی برای کانون پرورش فکری خبر داد و راهکارهایی درباره حل مسائل عنوان‌شده ارائه و اظهار کرد: در حال حاضر در دوره پیشرفت علمی کشور قرار داریم و باید فرصت را غنیمت شمرده، با جدیت و تمام قوا برای انجام بهتر امور برنامه‌ریزی کنیم و با انجام فعالیت‌های روزآمد انگیزه کودکان و نوجوانان برای حضور در عرصه‌های علمی را بیش از قبل ارتقا دهیم.

همچنین، سلیمان شهبازی، مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان کهگیلویه‌وبویراحمد نیز با اشاره به چالش‌های موجود در عرصه کودک و نوجوان، گفت: همکاری افزایی در چالش‌های کودک و نوجوان می‌تواند امیدآفرینی را افزایش دهد تا آسیب‌ها کم باشد.

وی افزود: مهارت‌های آموزی یکی از سیاست‌های اصلی و کلان ماست. این معیار می‌تواند به کودکان و نوجوانان کمک کند تا در دنیای پیچیده و فناوری محور امروزی جایگاه خود را پیدا کنند و با مهارت‌های لازم آماده ورود به بازار کار شود.

شهبازی همچنین با اشاره به معرفی کانون پرورش فکری به جامعه، تصریح کرد: پیوست رسانه‌ای را برای تمام برنامه‌ها و فعالیت‌های کانون انجام خواهیم داد تا در بازه زمانی سه‌ ساله کانون را به عنوان یک مرجع پاسخ‌گویی تمام مباحث کودک و نوجوان معرفی کنیم.

یادآور می‌شود، در پایان این نشست، تفاهم‌نامه همکاری جهاددانشگاهی کهگیلویه‌وبویراحمد و کانون پرورش فکری استان منعقد شد.

انتهای پیام