صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۳۳۹۶
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶

استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به خصوصیات شهید رئیسی، گفت: صداقت در گفتار معنای روشنی دارد، اما در رفتار و احوال ما تا حدودی معنای نزدیک به اخلاص داشته و مقدمه‌ای برای دستیابی به اخلاص است و صداقت و اخلاص شهید رئیسی آنقدر بود که حتی مخالفان سیاسی ایشان نیز نمی‌توانستند آن را انکار کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حجت‌الله سروری، استاد حوزه و دانشگاه در گفت‌و‌گو با ایکنا از کرمانشاه به‌مناسبت اولین سالگرد شهادت شهید آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و همراهانش با گرامیداشت یاد و نام شهدای خدمت با بیان اینکه صداقت و اخلاص شهید رئیسی آنقدر بود که حتی مخالفان سیاسی ایشان نیز نمی‌توانستند آن را انکار کنند، اظهار کرد: صداقت در گفتار معنای روشنی دارد، اما در رفتار و احوال ما تا حدودی معنای نزدیک به اخلاص داشته و مقدمه‌ای برای دستیابی به اخلاص است و این امر در خصوص شهید والامقام رئیسی صدق می‌کند.

وی با بیان اینکه شهید رئیسی تلاش خود را بکارگرفته بود تا ظاهر و باطن عملش با یکدیگر ناسازگار نباشد، افزود: خدمت‌رسانی شهید رئیسی به دور از ریا و ناخالصی‌ها بود و به همین دلیل همواره در دولت سیزدهم بر اولویت‌های اصلی تمرکز داشتند و شعارشان احیای حقوق عامه بود و در عمل برای تحقق آن تلاش می‌کرد.

حجت‌الاسلام سروری بالاترین مرحله از صدق را صداقت در حالات و مقامات دین نظیر خوف و رجا، توکل، تعظیم پروردگار و سایر مکارم اخلاق دانست و گفت: صادق راستین کسی است که به حقیقت این مقامات دست یابد و خداوند در آیه ۱۵ سوره حجرات می‌فرمایند: «إِنَّمَا ٱلۡمُؤۡمِنُونَ ٱلَّذِینَ ءَامَنُواْ بِٱللَّهِ وَرَسُولِهِۦ ثُمَّ لَمۡ یَرۡتَابُواْ وَجَٰهَدُواْ بِأَمۡوَٰلِهِمۡ وَأَنفُسِهِمۡ فِی سَبِیلِ ٱللَّهِۚ أُوْلَـٰٓئِکَ هُمُ ٱلصَّـٰدِقُونَ» و بی‌تردید شهید رئیسی از مؤمنان واقعی بود که با شهادت مزد زحماتش را گرفت.

این مدرس دانشگاه تصریح کرد: صداقت آثار مثبت و فواید فراوانی دارد از این قبیل که: موجب رواج اعتماد بین افراد جامعه و احساس امنیت ایشان می‌شود و در جامعه‌ای که صداقت جزء ویژگی‌های مسلم اخلاقی مدیران آن باشد تمامی خدمات نیز مورد اعتماد و اتقان است. می‌بینیم مردم در دوران دولت شهید رئیسی با وجود آنکه در فشار اقتصادی قرار داشتند گو اینکه همچنان نیز هستند، اما در دولت سیزدهم به صداقت گفتار شهید والامقام آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی اعتماد داشتند و بر این اساس سختی‌ها را به جان خریدند چرا که می‌دانستند شهید رئیسی با تمام وجود و با صداقت و خالصانه در تلاش برای حل مشکلات و کاهش فشار‌ها است.

وی بیان کرد: آیت‌الله رئیسی در همان مدت کوتاه دولت سیزدهم چیز‌های زیادی برای الگوبرداری مدیران برجای گذاشت که یکی از آنها صداقت در خدمت بود. خدمت صادقانه و درکنار مردم برای مردم بودن میراثی ارزشمند از شهدای خدمت است که مدیران باید از آن الگوبرداری کنند.

این مدرس حوزه در پایان یادآور شد: از ویژگی‌های برجسته شهید رئیسی، صداقت در گفتار و عمل ایشان بود و حتی در فرصت‌های کوتاه نیز می‌کوشید تا به مردم خدمت کند و این روحیه تا آخرین لحظه از عمر ایشان ادامه داشت و شهادت مزد مجاهدت و خدمت صادقانه ایشان بود و امید ما نیز با الگوبرداری از آن شهید عزیز بتوانیم در مسیر ولایت و خدمت صادقانه به مردم ثابت‌قدم بمانیم.

انتهای پیام