صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۳۶۰۹
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۶

به مناسبت اولین سالگرد شهادت رئیس‌جمهور و شهدای خدمت، محفل معنوی انس با قرآن کریم شب گذشته، ۲۹ اردیبهشت در روستای پیرواش سفلی از توابع شهرستان آق‌قلا برگزار شد.

به گزارش ایکنا از گلستان، به مناسبت اولین سالگرد شهادت رئیس‌جمهور فقید ایران، و شهدای خدمت، محفل انس با قرآن شب گذشته، ۲۹ اردیبهشت در روستای پیرواش سفلی از توابع شهرستان آق‌قلا برگزار شد.

حجت‌الاسلام مرتضی یعقوبی، نماینده ولی‌فقیه در سپاه آق‌قلا در این مراسم گفت: خدمات شهید رئیسی هنوز هم برای بسیاری از مردم ناشناخته است. همانطور که شهید رجایی در مدت کوتاه حضورش در مسئولیت، تأثیرات عظیمی در مسیر انقلاب گذاشت.

 وی در ادامه به آیه‌ای از قرآن کریم اشاره کرد و گفت: خداوند در قرآن می‌فرماید: وَلاَ تَقُولُواْ لِمَنْ يُقْتَلُ فِي سَبيلِ اللّهِ أَمْوَاتٌ بَلْ أَحْيَاء وَلَكِن لاَّ تَشْعُرُونَ شهدا زنده‌اند و شهید رئیسی نیز مصداق این آیه است. او در راه خدا و خدمت به مردم، مجاهدانه گام برداشت.

 نماینده ولی‌فقیه در سپاه آق‌قلا به ویژگی‌های برجسته شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: پرکار و پشتکار فوق‌العاده بود. مقام معظم رهبری بارها به این نکته اشاره کردند که دولت ایشان، دولتی پر از تلاش و امید بود. در شرایطی که دشمنان انقلاب تمام تلاش خود را برای براندازی نظام به کار بسته بودند، شهید رئیسی توانست با اقدامات خود، امید را در دل مردم زنده نگه دارد.

حجت‌الاسلام یعقوبی به رویکرد خاص شهید رئیسی در رسیدگی به مشکلات مردم اشاره کرد و گفت: شهید رئیسی همواره در کنار مردم، به‌ویژه محرومان بود. در سفرهای خود به مناطق دورافتاده، مردم از نزدیک با ایشان ارتباط برقرار می‌کردند.

انتهای پیام