در ابتدای این جلسه، سیده زهرا برقعی، مدیر جامعهالزهرا(س)، با اشاره به اهمیت توجه به توانمندیهای علمی، مهارتی و بینالمللی بانوان طلبه و دانشآموخته گفت: اگرچه این مجموعه از نظر منابع انسانی غنی است اما ظرفیت مغفولمانده آن تاکنون به درستی دیده نشده است.
وی با اشاره به تأکیدات رهبر معظم انقلاب (مدظلهالعالی) درخصوص تغییرات جامعهالزهرا(س) و افقهای ترسیمشده، افزود: فرمایشات معظم له، مسئولیت سنگینی بر دوش ما نهاده و ضرورت تحول در این مجموعه را دوچندان کرده است.
برقعی اظهار کرد: مهارتهایی که طلاب ما کسب میکنند نه فقط در زندگی شخصی آنها که در تبلیغ دین و کاهش آسیبهای اجتماعی نیز کاربردی و مؤثر است.
مدیر جامعهالزهرا(س) بیان کرد: امید است تا راهاندازی مرکز نوآوری به افزایش حمایتها از هستههای نوآور و ارتقای جایگاه اجتماعی بانوان بهویژه در حوزههای کارآفرینی و نوآوری بیانجامد.
خیرالله رهسپارفرد، رییس پارک علم و فناوری قم نیز در این جلسه با اشاره به نرخ پایین مشارکت بانوان در حوزه فناوری، اظهار کرد: با وجود اینکه خانمها در عرصه علمی و پژوهشی حضور و فعالیت قابل توجهی دارند اما مشارکت آنها در زیستبوم فناوری و نوآوری استان هنوز به حد مطلوب نرسیده است.
وی تدوین برنامه عملیاتی را پیشنیاز اصلی هرگونه اقدام تحولگرایانه در این حوزه دانست و گفت: برخورداری از یک برنامه منسجم و کاربردی در ترسیم شفافتر نقشه راه، توسعه دایره ذینفعان و بهرهمندی حداکثری و هدفمند از منابع و ظرفیتهای ملی و استانی مؤثر و کارآمد خواهد بود.
رهسپارفرد به رابطه مستقیم رشد مشارکت بانوان در کسب و کارهای استارتاپی و افزایش نشاط اجتماعی اشاره کرد و افزود: برای همکاری با جامعهالزهرا(س) در حمایت از هستههای نوآور، راهاندازی فضای کار اشتراکی، برگزاری رویدادهای فناورانه ترویجی و مسئلهمحور و همچنین آموزش، مشاوره و منتورینگ از آمادگی کامل برخورداریم.
انتهای پیام