صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۳۷۵۹
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۰
حجت‌الاسلام صالح:

معاون فرهنگی و تربیتی جامعه المصطفی گفت: شهید آیت‌الله رئیسی، عنصری مدیر، متدین، مدبر و محبوب بود که ما امروز نیازمند چنین اسوه‌هایی هستیم.

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا صالح، معاون فرهنگی و تربیتی جامعه المصطفی العالمیه، امروز سه‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ماه در آیین گرامیداشت سالگرد شهادت شهدای خدمت که در سالن قدس مجتمع جامع امام خمینی(ره) قم برگزار شد، با اشاره به حضور چشمگیر طلاب و فضلای المصطفی از ملیت‌های مختلف در این مجلس بزرگداشت، اظهار کرد: این حضور نشان‌دهنده اهمیت جایگاه شهید آیت‌الله رئیسی در میان نخبگان و فضلای حوزه‌های علمیه ایران و سراسر جهان دارد.

وی با تقدیر از همه دست‌اندرکاران برگزاری این مجلس نکوداشت، یادآور شد: امروز بزرگداشت این شخصیت عظیم در یک جلسه علمی در حال برگزاری است. بررسی پیشینه و زمینه‌ای که در حوزه علمیه این شخصیت شاخص را پرورش داده، برای همه طلاب و فضلای حوزه علمیه که جامعه المصطفی نیز ریشه در آن دارد، ضروری است.

حجت‌الاسلام والمسلمین صالح، شهید آیت‌الله رئیسی را عنصری مدیر، متدین، مدبر و محبوب خواند و گفت: از اهداف مهم این جلسه الگوپردازی از شخصیت شهید آیت‌الله رئیسی است که همه ما امروز نیازمند چنین اسوه‌هایی هستیم. یکی از ویژگی‌های مهم ایشان، عنوان خدمتگزار ملت است که رهبر انقلاب نسبت به ایشان فرمودند.

وی با اشاره به موضوع موضوع الهیات خدمت در قرآن کریم، ابراز کرد: اصل خدمت‌رسانی در همه ادیان وجود دارد، اما جهان‌بینی عمیقی که در پس آن قرار داد از اهمیت دوچندان برخوردار است. احسان و خدمت در اسلام در امتداد احسان الهی است. همانگونه که خداوند اهل خدمت و احسان است، ما نیز باید بدون توجه به شرایط افراد، در خدمت خلق خدا باشیم.

معاون فرهنگی، تربیتی المصطفی، ویژگی دوم خدمت در ادبیات اسلامی را در کنشگری اجتماعی قابل بحث دانست و گفت: کنشگری اجتماعی در اسلام دارای جنبه‌های علمی، اجتماعی، سیاسی و خدماتی است. این شهید عزیز به تمام اقوام، پیروان مذاهب و ادیان و جمهور کشور به عنوان علیا الله می‌نگریست و تفاوتی برای خدمت‌رسانی به ایشان قائل نبود. ایشان از ذکر نام خود گریزان بود و هرگز علاقه نداشت خدمات به نام ایشان ثبت و بازگو شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صالح در پایان خاطرنشان کرد: قرآن کریم می‌فرماید خدمت به خلق نیز مانند نماز مایه فلاح و رستگاری است. ما نیز برای موفقیت در جوامع خود باید روحیه خدمتگزاری را در امتداد عبادت خود بدانیم و به دنبال شهرت و سایر مسائل نباشیم.

انتهای پیام