صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۳۷۶۴
تاریخ انتشار : ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۲۱:۵۰
در سال گذشته انجام شد؛

رئیس کمیته امداد امام(ره) آمل گفت: طی سال گذشته تعداد ۵۰۶ فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان تحت پوشش در شهرستان آمل ایجاد شده است.

به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی  کمیته امداد امام خمینی (ره) مازندران، فریبرز نیکوکار، رئیس کمیته امداد امام(ره) آمل با اشاره به این‌که در حال حاضر ۷۵۰۰ خانوار از خدمات مختلف کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان آمل بهرمند هستند، گفت: طی سال گذشته تعداد ۵۰۶ فرصت شغلی برای مددجویان و نیازمندان تحت پوشش در شهرستان آمل ایجاد شده است.
 
وی افزود: در راستای اجرای این طرح‌ها مبلغ 62 میلیارد تومان تسهیلات قرض‌الحسنه توسط بانک‌های عامل و صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت به نیازمندان این اداره پرداخت شده است که قسمت اعظم آن از اعتبارات جزء ۳ و ۴ بند (ب) تبصره ۲ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ کشور است.
 
نیکوکار بیان کرد: طرح های اشتغال کمیته امداد در سه مرحله، پیش از اجرا، حین اجرا و پس از اجرا مورد نظارت کارشناسان با تجربه قرار می‌گیرد و همین امر موجب شده که این طرح ها دارای کمترین میزان انحراف از اهداف مورد نظر باشند.
 
رئیس کمیته امداد امام(ره) آمل با بیان اینکه حوزه اشتغال کمیته امداد فقط به پرداخت وام اکتفا نکرده و در این مدت ۴۶۷ نفر از مددجویان و فرزندان آن‌ها از آموزش‌های مقدماتی، مهارتی، فنی، تخصصی و پایدار سازی کسب و کار بهره‌مند شدند، خاطرنشان کرد: ۲۹۶ نفر از مددجویان که طی سال‌های گذشته از تسهیلات خود اشتغالی بهره‌مند شده بودند، در این سال به مرحله خودکفایی رسیده و از حمایت امداد خارج شده‌اند.
انتهای پیام