صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۳۸۳۱
تاریخ انتشار : ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۹
به عنوان یکی از ۲۰ دانشمند برتر کشور

علی منتظری، متخصص اپیدمیولوژی، عضو هیئت علمی و رئیس جهاددانشگاهی به عنوان یکی از ۲۰ دانشمند برتر کشور در بخش علوم پزشکی، نشان علمی علامه طباطبایی را از رئیس‌جمهور دریافت کرد.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، آئین ملی جایزه علامه طباطبایی، شامگاه سه‌شنبه 30 اردیبهشت ماه، با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، حسین سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، غلامعلی حداد عادل، رئیس فرهنگستان زبان و ادب فارسی، فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت و جمعی از مسئولان ارشد و نخبگان علمی کشور در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار و در جریان این مراسم از ۲۰ دانشمند برتر در ۶ کارگروه اعم از «علوم انسانی و اجتماعی»، «علوم پایه»، «علوم پزشکی»، «کشاورزی، منابع طبیعی و دامپروری»، «علوم مهندسی» و «هنر و معماری» تقدیر شد.

در این آیین، علی منتظری، متخصص اپیدمیولوژی، عضو هیات علمی و رئیس جهاددانشگاهی، به پاس خدمات علمی برجسته خود در بخش علوم پزشکی، نشان معتبر علامه طباطبایی را از رئیس‌جمهور دریافت کرد. 

منتظری از پژوهشگران پراستناد یک درصد برتر دنیا و از محققان برجسته و مؤثر ملی و بین المللی در حوزه کیفیت زندگی وابسته به سلامت و روان سنجی ابزارهای سنجش سلامت و مؤلف صدها مقاله معتبر علمی است.

وی که عناوینی نظیر پژوهشگر برگزیده کشوری و دو دوره برگزیده جشنواره رازی را در کارنامه دارد، مدیر مسئول و سردبیر دو ماهنامه پایش و عضو هیئت تحریریه چندین نشریه علمی- پژوهشی کشور و چند نشریه بین‌المللی است.

لازم به ذکر است؛ نشان «علامه طباطبایی» که از سوی بنیاد ملی نخبگان از سال ۱۳۹۰ با ارزیابی‌های تخصصی به استادان ممتاز دانشگاه‌ها و پژوهشگران برجسته ایرانی اعطا می‌شود یکی از بالاترین افتخارات علمی کشور به شمار می‌رود و تاکنون در مجموع ۷۲ تن مفتخر به دریافت این جایزه شده‌اند.

عبدالله سلیمی، محمدعلی صحرائیان، علی رمضانی، سیدمصطفی محقق داماد، ژاله آموزگار، محمدعلی موحد، رضا شعبانی، حسن بیورانی، سیدمحمدعلی رضوی، حمیدرضا ربیعی، صدیقه نبیان، نضال صراف‌زادگان، فرشته معتمدی، محمدرضا اختصاصی، طاهره کاغذچی، پروین پرتوی، رضا محمودی، مصطفی گودرزی و علیرضا مشفق ۱۹ دانشمند برجسته دیگری هستند که در این مراسم موفق به دریافت این نشان علمی شدند.

انتهای پیام