صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۴۵۸۱
تاریخ انتشار : ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۸
روح‌الله محمد علی‌نژاد:

دبیر علمی و محتوایی سی‌ونهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های وزارت علوم گفت: جشنواره‌های قرآنی، فقط رقابت صرف نیستند؛ بلکه بهانه‌ای برای انس بیشتر جوانان با مفاهیم تعالی‌بخش قرآن کریم محسوب می‌شوند و هدف نهایی، تخلق به اخلاق قرآنی و بهره‌مندی از این معارف در زندگی فردی و اجتماعی است.

روح‌الله محمد علی‌نژاد، دبیر علمی و محتوایی سی‌ونهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت‌وگو با ایکنا از اردبیل، در حاشیه سومین روز از برگزاری این جشنواره در دانشگاه محقق اردبیلی، گفت: این رویداد بزرگ قرآنی با حضور برگزیدگان دانشگاهی در هفت بخش و بیش از ۳۰ رشته از جمله ادبی، هنری، پژوهشی، فناوری و معارفی در حال برگزاری است و دانشجویانی که اکنون در دانشگاه محقق اردبیلی گرد هم آمده‌اند، منتخب مراحل دانشگاهی در سراسر کشور هستند و در واقع، این جشنواره مرحله نهایی و رقابت نخبگان قرآنی دانشگاهی است.

وی تصریح کرد: برگزاری چنین جشنواره‌هایی، نشاط معنوی را در فضای دانشگاهی افزایش می‌دهد و باعث می‌شود آموزه‌های قرآن از حاشیه به متن زندگی دانشجویی بیاید و این جشنواره ابزار مناسبی برای جهت‌دهی فرهنگی و معرفتی به فضای علمی دانشگاه‌هاست.

دبیر علمی و محتوایی سی‌ونهمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشگاه‌های وابسته به وزارت علوم با اشاره به تنوع رشته‌ها در جشنواره، گفت: برخلاف تصور رایج که جشنواره‌های قرآنی را صرفاً محدود به تلاوت و حفظ قرآن می‌دانند، این رویداد شامل رشته‌هایی در حوزه شعر، داستان‌نویسی، نقاشی، طراحی، اپلیکیشن‌سازی، موشن‌گرافی و حتی ایده‌های نوآورانه قرآنی است. هر دانشجویی، متناسب با استعداد و علاقه خود، می‌تواند از دریچه هنر، فناوری یا ادبیات، به قرآن نزدیک شود و آن را روایت کند.

دبیر علمی جشنواره در ادامه گفت: داوری جشنواره توسط جمعی از اساتید برجسته، شناخته‌شده و تراز اول کشوری انجام می‌شود؛ اساتیدی که هم در عرصه قرائت و فنون تلاوت قرآن متخصص‌اند و هم از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها هستند. این ویژگی موجب می‌شود جشنواره قرآن و عترت دانشگاه‌ها، جایگاه علمی و محتوایی بالاتری نسبت به سایر جشنواره‌های مشابه داشته باشد.

علی‌نژاد با اشاره به تأثیر این جشنواره بر فضای دانشگاهی، گفت: همین که در ایام برگزاری، بانگ قرآن در محیط دانشگاه طنین‌انداز می‌شود و رقابت‌های قرآنی در جریان است، برای بسیاری از دانشجویان دیگر هم جذاب است و آنان را ترغیب می‌کند که ظرفیت‌های خود را شناسایی و در این مسیر معناگرا به کار بگیرند.

وی در پایان تأکید کرد: امیدواریم این رویداد مقدمه‌ای باشد برای گسترش اخلاق قرآنی در بین دانشگاهیان و دانشجویان عزیز، و به برکت این فضا، هرکدام از ما بتوانیم زندگی خود را بر پایه آموزه‌های وحیانی استوار کنیم. هدف اصلی ما، همین تخلق به قرآن است.

انتهای پیام