صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۴۸۴۵
تاریخ انتشار : ۰۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۶
مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی:

حمید محبوبی گفت: مرکز ارتز و پروتز جمعیت هلال احمر در آذربایجان‌غربی در آینده نزدیک راه‌اندازی می‌شود.

به‌ گزارش ایکنا از آذربایجان‌غربی، حمید محبوبی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی، امروز، ۵ خردادماه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: مرکز ارتز و پروتز جمعیت هلال احمر در آذربایجان‌غربی در آینده نزدیک راه‌اندازی می‌شود که در این مرکز خدمات پروتز و ارتز به مددجویان بسیار ارزان‌تر از بخش خصوصی ارائه می‌‌شود.

وی افزود: امروز جمعیت هلال احمر استان در حوزه توان‌بخشی به عنوان پیشرو در رسیدگی به مشکلات شهروندان گام‌های مهمی‌برداشته و سعی می‌کند هزینه‌ها در این عرصه را بسیار کاهش دهد تا با کمترین هزینه‌ها در حوزه درمان اقدامات راهبردی انجام شود.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر آذربایجان‌غربی ادامه داد: هم اکنون ۲۱ پایگاه امداد و نجات ثابت و ۲۲ مرکز عملیاتی در آذربایجان‌غربی مشغول ارائه خدمات هستند و در دو سال گذشته نیز درصد توسعه‌یافتگی شبکه امداد و نجات استان به ۳۸ درصد رسیده است.

وی با اشاره به اینکه امکانات زیستی و تغزیه‌ای جمعیت هلال احمر استان دو برابر استاندارد کشوری است، تصریح کرد: برای ایجاد آمادگی در شرایط بحرانی همواره سعی می‌شود موجودی انبارها مورد ارزیابی قرار گرفته و ذخایر موجود در آنها تقویت می‌شود.

محبوبی گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۲۸۵ مورد عملیات امداد و نجات شامل ۱۵۵ مورد حوادث ترافیکی و ۶۶ مراجعه حضوری به مراکز عملیاتی ثبت شده است.

وی با اشاره به افزایش چندین برابری تعداد دوره‌های آموزشی در استان خاطرنشان کرد: در سال گذشته نوسازی تجهیزات آموزشی و احیای اتاق پراتیک با هزینه‌کرد ۳ میلیارد تومان انجام و نیز ۱۰۰ دوره تخصصی آموزشی برگزار شده است.

انتهای پیام