صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۴۹۹۹
تاریخ انتشار : ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۱۴

آزاده نظربلند دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور با بیان اینکه موضوع نیروی انسانی یکی از چالش‌های نهاد کتابخانه‌هاست، گفت: نهاد برای اداره بیش از ۳۸۰۰ کتابخانه ۷۵۰۰ نیرو دارد.

به گزارش ایکنا به نقل از استانداری مرکزی، آزاده نظربلند دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور، ششم خردادماه در دیدار با استاندار مرکزی، افزود: موضوع کمبود نیروی انسانی یک مشکل سنواتی است که امروز تبعات آن را در مواردی همچون ساعت کار کم کتابخانه‌ها به علت کمبود کتابدار شاهد هستیم اما برای یافتن راهکار حل این مشکل تلاش می‌کنیم.

وی اظهار کرد: متاسفانه منابع مالی نهاد بسیار محدود است لذا بحث مشارکت خیرین و استفاده از ظرفیت مسئولیت اجتماعی صنایع برای تأمین منابع کتابخانه‌ها می‌تواند یک راهکار مؤثر باشد.

دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور درخصوص پروژه کتابخانه مرکزی اراک گفت: این پروژه یک پروژه طویل‌المدت است که البته با تلاش‌ها و پیگیری‌ها تقریبا رو به پایان است و قراردادهایی نیز برای تجهیز آن منعقد شده است. تجهیز ۱۸ هزار متر مربع فضای این کتابخانه حدود ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد و یکی از دغدغه‌های اصلی، تأمین منابع کتاب است.

نظربلند ادامه داد: با طراحی یک فضای تعاملی به دنبال تبدیل کردن کتابخانه مرکزی اراک به یک کانون و پاتوق فرهنگی هستیم.

وی اضافه کرد: فضای کتابخانه‌های عمومی عمدتاً قدیمی و نیازمند بازطراحی است لذا تلاش داریم تا کتابخانه مرکزی اراک فعلا این نقیصه را پوشش دهد که در این راستا مدل‌های خوب و جذابی برگرفته از کتابخانه‌های روز دنیا را مدنظر داریم.

انتهای پیام