وی افزود: معارف امام علی(ع) که برای بشریت راه سعادت را نشان میدهد، ظرفیت آن را دارد که در دنیای امروز به عنوان سبک زندگی و الگوی حکمرانی مورد توجه جامعه جهانی قرار گیرد. از این رو بنیاد بینالمللی غدیر با بهرهمندی از ظرفیت بیش از ۶۰۰ نمایندگی خود در داخل و خارج از کشور مجموعه برنامههای علمی، پژوهشی، آموزشی، فرهنگی، هنری و اجتماعی متعدد و متنوعی را پیشبینی و مقدمات لازم برای اجرای این برنامهها را فراهم کرده است.
مشتاقی ادامه داد: بنیاد بینالمللی غدیر به عنوان بزرگترین نهاد مردمی تخصصی غدیر در جهان، برنامههای فرهنگساز غدیر نظیر تولید و انتشار ادبیات علمی، فرهنگی و هنری در حوزههای غدیر، ولایت، امامت و معارف علوی را با کمک مردم و با همکاری مراکز علمی و پژوهشی، دستگاهها و نهادهای مسئول در طول سال دنبال میکند، اما برای ایام نورانی و با برکت ماه ذیالحجه، دهه امامت و و لایت تا روز مباهله برنامههای متعددی را پیشبینی کرده است.
وی تصریح کرد: مناسکسازی غدیر از جمله ترویج آداب و سنن غدیر، برگزاری جشنهای غدیری، کودکانه غدیر، پویشهای سراسری در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی، تولید و انتشار محتوا و ... و همچنین گرامیداشت اول ذی الحجه سالروز ازدواج امام علی(ع) و حضرت زهرا(س)، روز عرفه، روز عید سعید قربان، میلاد امام هادی(ع)، عید سعید غدیر، میلاد امام موسی کاظم(ع)، روز مباهله، روز نزول سوره مبارکه انسان (دهر) و ... به عنوان نقطه کانونی سال برای اجرای برنامههای گرامیداشت غدیر مورد توجه قرار خواهد گرفت.
مشتاقی از عموم مردم به ویژه بانوان، کودکان، نوجوانان و جوانان دعوت کرد تا از طریق تارنما و شبکههای مجازی بنیاد بینالمللی غدیر به صورت افتخاری به شبکه بینالمللی خادمیاران غدیر بپیوندند.
انتهای پیام