صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۵۴۶۷
تاریخ انتشار : ۰۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۹
حبیبی:

حبیبی با اشاره به مشارکت گسترده دانشگاهیان در بیست‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت این وزارتخانه، تأکید کرد: قرآن تنها کتابی برای حفظ و قرائت نیست، بلکه کتابی برای زندگی است؛ از بازار و دانشگاه گرفته تا خانواده و سیاست.

مسعود حبیبی، معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت امروز جمعه ۹ خرداد در مراسم اختتامیه بیست‌ونهمین جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد اظهار کرد: بیش از ۶۱ هزار نفر از دانشگاهیان کشور در این جشنواره شرکت کردند که از این میان، ۳۰ هزار نفر دانشجو بوده‌اند. حضور اساتید، پزشکان، پرستاران، مهندسان و دیگر همکاران دانشگاهی، نشان‌دهنده عظمت این حرکت قرآنی است. 

وی با ابراز خرسندی از فعالیت چهره‌های علمی و قرآنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی، گفت: امروز شاهد آن هستیم که افرادی که روزی در کانون‌های قرآنی فعال بودند، اکنون پزشکان متخصص، استادان دانشگاه و حافظان قرآن شده‌اند. نمونه بارز آن، دکتر زین‌العابدین، فوق تخصص جراحی کودکان و دکتر هدایتی، استاد برجسته و حافظ کل قرآن هستند. 

حبیبی با اشاره به اهمیت خردادماه در تاریخ معاصر ایران، اظهار کرد: خرداد برای ما ماهی سرشار از خاطرات تلخ و شیرین است؛ از آزادی خرمشهر، به‌عنوان نماد انسجام ملی، تا پانزده خرداد که امام خمینی (ره) آن را عزای عمومی اعلام کردند و ما را به استقلال و هویت رساندند. 

وی افزود: جشنواره قرآن و عترت فرصتی برای تجلیل از فعالان قرآنی است؛ از خواهران فرهیخته، پزشکان متعهد، تا جوانانی که عامل به قرآن شده‌اند. هدف ما باید نهادینه‌سازی مفاهیم و آموزه‌های قرآن در زندگی فردی و اجتماعی باشد. 

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با تأکید بر این که قرآن کتاب زندگی است، گفت: قرآن نه برای قرار گرفتن در کتابخانه‌ها و نه تنها برای قرائت در مساجد نازل شده، بلکه برای عمل است؛ برای اخلاق، عدالت، انفاق، مبارزه با ظلم، علم و آگاهی. 

او با اشاره به اینکه ایمان نباید تنها در ظاهر بماند،افزود: ایمان باید ثروت را با عدالت، قدرت را با احقاق حق، و علم را با روشنگری همراه کند. ما نباید در برابر قرآن صرفاً خواننده و شنونده باشیم، بلکه باید عامل باشیم. 

حبیبی تأکید کرد: قرآن امانت تاریخی ماست؛ رسالتی است که در گوش ما نهاده شده تا در دانشگاه، در اقتصاد، در مدیریت و در سیاست نیز به آن عمل کنیم. دانشجوی قرآنی، حامل معنا و مفهوم است، نه صرفاً شرکت‌کننده در مسابقه.

انتهای پیام