صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۶۹۲۴
تاریخ انتشار : ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
علی منتظری‌مقدم تأکید کرد

رئیس جهاددانشگاهی در نخستین جلسه کارگروه راهبری امور زنان و خانواده این نهاد تاکید کرد: باید بر اصول ارزشی این نهاد انقلابی استوار بمانیم و برای ارتقای سلامت جامعه و حفظ خانواده برای تربیت نسل آینده مسیر رشد بانوان جهادگر را تسهیل کنیم.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی، نخستین جلسه کارگروه راهبری امور زنان و خانواده جهاددانشگاهی با حضور علی منتظری‌مقدم، رئیس جهاددانشگاهی، زهرا شیخی، رئیس، نجمه یزدان‌فر، دبیر و  اعضای این کارگروه برگزار شد.

در این نشست، علی منتظری‌مقدم، رئیس جهاددانشگاهی با تأکید بر پایبندی به ارزش‌های بنیادین جهاددانشگاهی گفت: ما باید بر اصول ارزشی این نهاد انقلابی استوار بمانیم و برای ارتقای سلامت جامعه  و حفظ خانواده  برای تربیت نسل آینده مسیر رشد بانوان جهادگر را تسهیل کنیم.

وی با اشاره به حضور گسترده زنان در بدنه جهاددانشگاهی افزود: بخش زیادی از اعضای این نهاد را زنان تشکیل می‌دهند؛ بنابراین ضروری است که عدالت جنسیتی در عمل محقق شود. در جهاددانشگاهی هیچ‌گاه نگاه جنسیتی حاکم نبوده و زنان و مردان در جایگاه انسانی و حرفه‌ای برابرند. ما باید نیاز‌های واقعی زنان را بشناسیم و در سیاست‌گذاری‌ها آن را  لحاظ کنیم از جمله اینکه بانوان جهاددانشگاهی به عنوان عضو، همسر، و مادر مسئولیت‌های سنگینی را به عهده دارند.

رئیس جهاددانشگاهی همچنین، بر لزوم گسترش مشارکت زنان در سراسر کشور تأکید کرد و گفت: باید تدابیری اندیشیده شود تا بانوان جهادگر از واحد‌های استانی نیز در این حرکت مشارکتی همراه شوند.

وی با اشاره به ظرفیت علمی و تخصصی در جهاددانشگاهی بیان کرد: در حال حاضر حدود ۲۲۰ عضو هیئت علمی زن در این نهاد مشغول به فعالیت هستند و در تلاشیم این تعداد را افزایش دهیم. کشور ما به نگاهی انقلابی، اسلامی و متکی بر ظرفیت‌های دینی در عرصه سیاست‌گذاری به‌ویژه در حوزه زنان نیاز دارد.

منتظری‌مقدم با یادآوری اندیشه‌های امام خمینی(ره) درباره نقش زنان در جامعه افزود: امام خمینی(ره) با آوردن زنان به صحنه اجتماعی، زمینه تکریم، عزت و رشد آنان را در عرصه‌های گوناگون فراهم کرد. ما نیز در امتداد این مسیر باید با تکیه بر شایسته‌سالاری و مشارکت واقعی، از مسیر رشد زنان پشتیبانی کنیم.

یادآور می‌شود، در حال حاضر این کارگروه از ۱۵ عضو تشکیل شده است که ترکیبی از بانوان شاغل در جهاددانشگاهی از حوزه‌های مختلف پژوهشی، فرهنگی و اجرایی هستند. کارگروه راهبری امور زنان و خانواده تلاش دارد با تمرکز بر ایجاد تعادل میان نقش‌های حرفه‌ای و خانوادگی، حمایت از مسیر رشد زنان و الگوسازی فرهنگی، نقشی مؤثر در تحول محیط کاری جهاددانشگاهی ایفا کند.

انتهای پیام