صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۷۱۲۳
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۱۹

معاونت پژوهش جامعه الزهرا(س) و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، در نشستی علمی به بررسی ابعاد حضور علمی بانوان در عرصه جهانی و راه‌های تقویت مهارت‌های نظریه‌پردازی آنان می‌پردازند.

به گزارش ایکنا از قم، معاونت پژوهش جامعه الزهرا(س)، با همکاری سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، نشستی علمی با عنوان «چیستی و چگونگی حضور علمی بانوان در عرصه جهانی با تأکید بر تقویت مهارت‌های نظریه‌پردازی» را در شهر قم برگزار می‌کند.

این نشست تخصصی، با هدف تبیین ابعاد و راهکار‌های حضور موثر و فعال بانوان در فضای علمی و پژوهشی بین‌المللی و همچنین تقویت بنیه‌های نظریه‌پردازی در میان پژوهشگران، برنامه‌ریزی شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین یحیی جهانگیری، دبیر جایزه جهانی شهید صدر و فریبا علاسوند، عضو شورای سیاست‌گذاری همین جایزه، به عنوان اساتید این نشست به سخنرانی خواهند پرداخت. دبیر علمی این برنامه نیز سمیه حاجی اسماعیلی، مدیر گروه علمی تربیتی مطالعات زن و خانواده، خواهند بود.

این نشست ویژه اساتید، پژوهشگران و طلاب سطوح چهار و عالی طراحی شده و فرصتی ارزشمند برای تبادل نظر و ارتقاء سطح علمی در زمینه حضور بین‌المللی بانوان فراهم می‌آورد.

نشست «چیستی و چگونگی حضور علمی بانوان در عرصه جهانی» روز دوشنبه، ۱۹ خردادماه، از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در ساختمان کتابخانه معاونت پژوهش جامعه الزهرا(س)ا برگزار خواهد شد.

انتهای پیام