صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۷۱۳۲
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۵

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی از رونمایی سند فاخر برگرفته از تجربیات معلمان پیشکسوت استان خبر داد و گفت: این سند با هدف حفظ و ثبت میراث معنوی معلمان اثرگذار تدوین شده است.

به گزارش ایکنا از خراسان جنوبی، محمدمهدی ایزدخواه، رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی، امروز یکشنبه ۱۸ خرداد در مراسم تجلیل از معلمان پیشکسوت که با حضور مسئولان ملی و استانی در بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: در این آیین، از سندی فاخر که حاصل گفتگو با دبیران سرآمد استان است رونمایی شد، مجموعه‌ای که نه فقط روایتی از تجربه‌های آموزشی، بلکه تبلور صبر، ایثار، فداکاری و ایمان معلمان این خطه است.

ایزدخواه با اشاره به اینکه تفاوت این مراسم با سایر برنامه‌های تجلیل از معلمان، حضور تربیت‌یافتگان آنان در جایگاه‌های ملی و بین‌المللی است، گفت: امروز پزشکان، اساتید دانشگاه، نخبگان و دانش‌آموختگان اثرگذار کشور، خود را وامدار دستان گچی و دل‌های روشن معلمان می‌دانند. 

وی ادامه داد: این سند، ادای دین کوچکی است به قشر نورانی معلمان که با کمترین امکانات، اما با بیشترین مهر، علم و ایمان را به نسل آینده منتقل کردند. در هر صفحه این کتاب، خاطراتی از روزگار تعلیم نقش بسته که نشان از عظمت این قشر دارد.

رئیس بنیاد نخبگان خراسان جنوبی با بیان اینکه معلمان با قناعت زیستند اما با شور و صفا درس دادند، گفت: بنیاد نخبگان استان با همراهی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، مجموعه‌ای مستند از خاطرات و تجارب معلمان پیشکسوت را با تلاش بی‌وقفه همکاران و به‌ویژه دکتر محمدامین ناصر تدوین کرده است.

وی از دکتر ناصح، استاد دانشگاه و عضو هیئت مدیره انجمن زبان‌شناسی ایران، بابت تلاش بی‌دریغ در ثبت و مستندسازی این مجموعه قدردانی کرد و گفت: ایشان با وجود مسئولیت‌های فراوان، از تعطیلات خود گذشتند تا بتوانیم این اثر را در قالب کتاب آماده کنیم.

ایزدخواه در پایان، با اشاره به خاطراتی از دکتر غلامحسین شکوهی، پدر علم تعلیم و تربیت ایران، و پروفسور بلادی‌موت، پدر علم سم‌شناسی، که هر دو زاده خراسان جنوبی هستند، اظهار کرد: بزرگ‌ترین افتخار ما این است که شاگرد معلمانی بوده‌ایم که نه‌تنها درس، بلکه زندگی، شرافت و انسانیت را به ما آموخته‌اند.

وی همچنین از استاد حسن‌پور، دکترای ریاضی و معلمی برجسته در استان، یاد کرد و افزود: توفیق شاگردی ایشان در دوران دانشگاه از برترین افتخاراتم است.

این مراسم با حضور مدیرکل دفتر نخبگان بنیاد ملی نخبگان، مدیرکل دفتر شناسایی و هدایت آینده‌سازان جمعی از نخبگان دانشگاهی، فرهنگیان و خانواده‌های آنان در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد.

انتهای پیام