صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۷۱۳۵
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸

دبیر مهرواره بانور از برگزاری داوری مهرواره بانور ۳ به‌صورت استانی خبر داد و گفت: این رویداد که با هدف توانمندسازی بانوان مسجدی در حوزه‌های فرهنگی و رسانه‌ای برگزار می‌شود، دستاوردهای قابل‌توجهی به همراه داشته است.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد هدایت، مریم زادقاسمی، دبیر مهرواره بانور از برگزاری داوری مهرواره بانور۳ به‌صورت استانی خبر داد و با اشاره به دستاوردهای این مهرواره اظهار کرد: مهرواره بانور با تولید ۳۱۷ چالش تبیینی و ۱۱۷ چالش قرآنی، مجموعاً بیش از ۴۳۰ چالش فرهنگی و قرآنی را به ثبت رسانده است. همچنین، طرح‌نامه جامعی با محوریت راه‌اندازی نانورسانه‌ها تدوین شده که گامی مهم در جهت تقویت فعالیت‌های رسانه‌ای بانوان مسجدی خواهد بود. 

وی افزود: بیش از ۲۲ هزار نفر از بانوان، شامل فعالان قبلی و جدید، در این مهرواره همراه شده‌اند و همچنین، در همایش‌ها و نشست‌های حضوری و مجازی، اهمیت جهاد تبیین برای بیش از ۱۰۰ هزار نفر تبیین شده است. از دیگر دستاوردهای این رویداد آموزش ۱۰۰ نفر در نشست تخصصی قم، شناسایی ۳۰۰ پشتیبان، فعال‌سازی و نگهداری ۱۵۰ پشتیبان برتر، و راه‌اندازی بیش از دو هزار نانو رسانه اشاره کرد. همچنین، راهبرد «هزار مشعل» و «نانو رسانه» برای شبکه مدیران استانی، شهرستانی و کنشگران تبیین شده است. 

به گفته دبیر مهرواره، این برنامه با تولید ۷۳ قسمت رادیو مهرواره و بیش از ۱۰۰ پادکست آموزشی و روایی، در جهت دهی بانوان به کنش‌های رسانه‌ای با محوریت مقاومت تلاش قابل توجهی کرده است. همچنین، بانوان مسجدی از طریق آموزش‌های هدفمند، از جمله مدیریت صفحات اجتماعی، تولید محتوای متمرکز و شناخت مخاطب، به کنشگرانی تأثیرگذار در فضای مجازی تبدیل شده‌اند. 

زادقاسمی با تأکید بر آموزش تحلیل اخبار و محتوای تهاجمی رسانه‌ای توسط اساتید حسینیه هدایت، از تولید دستیار هوش مصنوعی برای تولید محتوا به‌عنوان یکی از ابتکارات این دوره خبر داد و گفت: تشویق بانوان تغییر از حالت صرف مخاطب شبکه‌های اجتماعی بودن به کنشگری فعال و تجربه کار تیمی در قالب هسته‌های مقاومت، از اهداف اصلی این مهرواره بوده است.  

یادآور می‌شود، مهرواره بانور به‌صورت مستمر برگزار می‌شود و با مدل جدید داوری و برنامه‌ریزی، انتظار می‌رود دستاوردهای آن روزبه‌روز گسترش یابد و نقش بانوان مسجدی در جهاد تبیین و فعالیت‌های فرهنگی پررنگ‌تر شود.

انتهای پیام