صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۷۱۴۲
تاریخ انتشار : ۱۸ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵
مدیرکل تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان:

مدیرکل تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه پاسداشت معلمان پیشکسوت؛ تجربه‌هایی که باید ماندگار شود، گفت: اگر امروز شخصیت‌هایی چون غلامحسین شکوهی در این سرزمین بالیده‌اند، بی‌تردید حاصل دست معلمانی است که با عشق و خلوص، نسل‌ها را ساختند.

به گزارش ایکنا از خراسان جنوبی، محسن شاهرضایی، مدیرکل تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان، امروز یکشنبه ۱۸ خرداد در مراسم رونمایی از مستند زندگی دبیران پیشکسوت و نامدار بیرجند با اشاره به جایگاه والای معلمان در جامعه گفت: انسان در هر موقعیتی که باشد، باز هم در برابر دو گروه سر تعظیم فرود می‌آورد؛ پدر و مادر، و استاد.

شاهرضایی با اشاره به اینکه این طرح ادامه داد: خوشحالیم که این طرح به انجام رسید و امروز شاهد ارائه‌ مجموعه‌ای هستیم که علاوه بر روایت تجارب معلمان، زاویه دیدهای گوناگونی از تحولات فرهنگی، آموزشی و اجتماعی استان در چند دهه گذشته ارائه می‌دهد.

وی همچنین با تأکید بر اهمیت حضور معلمان زن در چنین آثاری گفت: تعداد معلمان خانم در این مجموعه کمتر از انتظار است، در حالی که بسیاری از ما آموزش ابتدایی را نزد معلمان زن آغاز کرده‌ایم. امیدواریم در جلدهای بعدی این نسبت اصلاح شود.

مدیرکل تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان با بیان اینکه کتاب جایگاه بی‌بدیلی در انتقال میراث فکری و فرهنگی دارد، تصریح کرد: معجزه‌ی کتاب در ماندگاری آن است؛ فیلم می‌آید و می‌رود، اما کتاب می‌ماند.

وی افزود: اینکه در استانی مانند خراسان جنوبی که جمعیتش شاید بیش از یک یا دو درصد کشور نباشد، چنین شخصیت‌هایی رشد کرده‌اند، نشان‌دهنده‌ی قنات زلالی از فرهنگ و تربیت در زیر این خاک است؛ اساتیدی که بی‌وقفه کوشیده‌اند تا نسلی تربیت کنند که امروزه افتخارآفرین باشد.

شاهرضایی گفت: اگر غلامحسین شکوهی‌ها در تاریخ آموزش‌وپرورش ما برجسته شدند، این به‌خاطر معلمانی است که آنان را در کلاس درس پرورش دادند. بنیاد نخبگان نیز خود را موظف می‌داند که این تلاش‌های زیربنایی را پاس دارد.

وی با آرزوی سلامتی برای معلمان حاضر و طلب آمرزش برای معلمان درگذشته، تأکید کرد: معلمی بدون عشق ممکن نیست، و امروز ما گرد هم آمده‌ایم تا از این عشق بی‌ادعا تجلیل کنیم.

شاهرضایی ابراز امیدواری کرد: در آینده نیز این روند تدوین و مستندسازی ادامه یابد و مجلدات بیشتری از این مجموعه تهیه و منتشر شود.

انتهای پیام