وی افزود: امامت یک مکتب سیاسی گره خورده به عرصه اجتماعی، سیاسی با مسائل اخروی است، غدیر یکی از معروفهایی است که پیامبر اسلام(ص) دستور به ترویج آن را دادند که هر نسلی به نسل آینده و حاضران به غایبان، ولایت علی بین ابیطالب(ع) را برسانند، این حدیث وظیفه ما را در ترویج فرهنگ غدیر سنگینتر میکند.
شعبانی با تأکيد بر اینکه بزرگترین امر به معروفها و نهی از منکرها در عرصههای سیاسی اتفاق میافتد، گفت: جشنواره مفلحون ستاد در گسترهها و عرصههای مختلف فعالیت میکند و این نشان میدهد معروف و منکر گستردگیهای فراوانی دارد، توجه به این مهم نشان از سیاست درست این ستاد است.
نماینده ولی فقیه در استان همدان، ادامه داد: هرآنچه در جامعه منکر و هرآنچه معروف است ستاد به آن توجه دارد و این یک راهبرد درست در ستاد است، بخشی از مسائل مطالبهگریهایی است که با ضابطه و قاعده در جامعه باید جاری و ساری باشد.
وی اشاره کرد: جامعه سالم، جامعهای است که بستر رشد انسان را فراهم میکند یکی از مؤلفههای چنین جامعهای این است که معروفها و منکرها در آن حفظ شود و هر کدام در جای درست خود قرار بگیرد. کسی که در محرومیت زدایی، اهدای عضو و... حضور پیدا کرده است مصداق امر به معروف است و نیاز به تقدیر دارد.
نماینده ولی فقیه در استان همدان با تأکید بر اینکه گفتمان عمومی از معروفها حمایت میکند و از منکرها انزجار دارد، یادآور شد: جامعهای با چنین گفتمان به سلامت میرسد، اگر در جامعهای منکرها و معروفها تابع سلایق اشخاص شود، جامعه دچار مشکل خواهد شد. معیار خوب و بد فطرت سالم انسانها، دین مبین اسلام و آموزههای دینی است نه سلیقههای شخصی.
امام جمعه همدان گفت: یکی از خوبیهای این جشنواره و جلسه تمرکز پیدا کردن بر مشترکات جامعه بر مسئله معروفهاست. اگر بر نقاط مشترک به اجماع برسیم. میتوان بر نقاط افتراق هم گفتوگو کرد. وقتی در عرصه سلامت، بهداشت، محرومیت زدایی و... در نقاط مشترک اجماع کنیم به سمت و سوی گفتوگو در مسائل افتراق هدایت خواهیم شد.
شعبانی تصریح کرد: این جشنواره باید ما را به یک جمعبندی در مورد گفتوگو بر این افتراقات سوق دهد تا به جای زورآزمایی به سمت گفتوگو برویم. نباید جامعه در عرصه معروفها و منکرها بستر زورآزمایی شود بلکه بابد بستر گفتوگو باشد. ارتقای معنوی جامعه یک مسئولیت همگانی است و دست به دست هم دهیم تا جامعه در این عرصه ارتقا پیدا کند.
انتهای پیام