صفحه نخست

فعالیت قرآنی

سیاست و اقتصاد

بین الملل

معارف

اجتماعی

فرهنگی

شعب استانی

چندرسانه ای

عکس

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اردبیل

اصفهان

البرز

ایلام

خراسان جنوبی

بوشهر

چهارمحال و بختیاری

خراسان رضوی

خراسان شمالی

سمنان

خوزستان

زنجان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویر احمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

بازار

صفحات داخلی

کد خبر: ۴۲۸۷۳۲۰
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۱

کارشناس واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی ملایر از برگزاری جشن‌های غدیر در موسسات و خانه‌های قرآنی ملایر همزمان با ایام دهه ولایت و امامت خبر داد.

ایرج یارمحمدی، کارشناس واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی ملایر در گفت‌وگو با ایکنا از همدان، با اشاره به اینکه همزمان با ایام دهه ولایت و امامت برنامه‌های مختلفی در سطح شهرستان ملایر انجام می‌شود، اظهار کرد: همزمان با این ایام برنامه‌های قرآنی در شهرستان به همت واحد قرآن اداره تبلیغات اسلامی برگزار خواهد شد.

وی از اعزام قاری به محافل همزمان با ایام جشن‌های عید غدیر خبر داد و افزود: همچنین برنامه‌های قرآنی در موسسات قرآن و خانه‌های قرآن شهری و روستایی برگزار می شود.

کارشناس واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی ملایر از خطبه خوانی غدیر در سطح مساجد خبر داد و گفت: همچنین خطبه خوانی غدیر در محافل، خانه‌ها و موسسات قرآن انجام می شود.

وی افزود: یک محفل قرآنی و تجلیل از تعدادی از قاریان قرآن که در محافل و کرسی‌های قرآنی ملایر حضوری مستمر و فعال داشته‌اند، برگزار می‌شود.

یارمحمدی همچنین از برگزاری دهمین دوره مسابقات «همراه با نور ولایت» به صورت مجازی خبر داد و تصریح کرد: با توجه به برگزاری 9 دوره موفق این طرح، مرحله دهم این مسابقات که شامل حکمت‌های ۳۶۱ تا ۴۰۰ و نهج‌البلاغه ترجمه محمد دشتی است، به طور آنلاین برگزار خواهد شد.

کارشناس واحد قرآنی اداره تبلیغات اسلامی ملایر با اشاره به اینکه این مسابقه در تاریخ ۲۶ خردادماه، از ساعت ۲۱ الی ۲۲ برگزار می‌شود و شرکت‌کنندگان باید به ۲۰ سوال تستی پاسخ دهند، تصریح کرد: علاقمندان به شرکت در این مسابقه می‌توانند با ثبت مشخصات خود به آدرس اینترنتی https://digiform.ir/noor10 در این مسابقه شرکت کنند.

یارمحمدی در خصوص جوایز مسابقه گفت: نفرات اول، دوم و سوم به ترتیب ۷ میلیون، ۵ میلیون و ۳ میلیون ریال جایزه دریافت خواهند کرد و  همچنین نفرات چهارم تا بیستم هر کدام ۱ میلیون ریال جایزه خواهند داشت.

انتهای پیام